2018-12-14 21:33


Comunitatea de chinezi din România, donaţie pentru tratamentul victimelor din Colectiv

 |  11:38
Comunitatea de chinezi din România, donaţie pentru tratamentul victimelor din Colectiv

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății (MS) Dorel Săndesc a mulțumit comunităţii chineze pentru o donaţie, în valoare de 85.350 de lei, care va fi folosită pentru susținerea tratamentului cu laserterapie al pacienților care au suferit arsuri în tragedia de la Clubul Colectiv.

"Donația comunității de chinezi din România, în sumă de 85.350 ron, a intrat în conturile Societății Române de Anestezie Terapie Intensivă (S.R.A.T.I.) în data de 18 noiembrie. Donația va fi utilizată, în primă instanță, pentru susținerea tratamentului cu laserterapie al pacienților care au suferit arsuri, propus de doamna dr. Olivia Costea, Consul Onorific al României în Suedia, la Solvesborg ", se arată în scrisoarea adresată Ambasadei Republicii Populare Chineze în România.

Secretarul de stat în MS a mulțumit Ambasadei RP Chineze pentru inițiativa de a ajuta victimele incendiului din clubul Colectiv.

"Vă rugăm să transmiteți, de asemenea, comunității de chinezi din România mulțumirile și considerația noastră", a completat Dorel Săndesc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-30

TAGURI: comunitate, chinezi, romania, donatie, tratament, victime, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...