2018-12-16 06:46


UPDATE. Conducerea ISU Bucureşti - Ilfov, SUSPENDATĂ după ancheta privind tragedia din Colectiv

 |  10:21
UPDATE. Conducerea ISU Bucureşti - Ilfov, SUSPENDATĂ după ancheta privind tragedia din Colectiv

Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov a fost suspendată, decizia fiind luată în urma anchetei privind tragedia din Clubul Colectiv.

UPDATE, ora 12.23 ''La primirea sesizării, inspectorul general al IGSU a informat șeful DSU, care a dispus în regim de urgență efectuarea unei verificări la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Din datele preliminare reieșite în urma verificării a rezultat faptul că documentul a fost identificat în corespondența primită de IGSU la data de 23 septembrie 2015, în jurul orei 23,30. Întrucât soluționarea documentului era de competența Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, acesta a fost redirecționat unității în cauză, în dimineața zilei de 24 septembrie 2015, pentru evaluare și măsuri'', se arată în comunicatul IGSU.

Sursa citată a mai menţionat că, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au fost transmise două adrese către organizatorul evenimentului fără a rezulta că au fost efectuate verificări la fața locului.

''Pentru asigurarea obiectivității activităților de verificare, până la finalizarea acestora, inspectorul general al IGSU a dispus punerea la dispoziție a cadrelor din comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. În cursul zilei de astăzi, inspectorul general al IGSU va desemna o nouă comandă, pentru asigurarea temporară a conducerii unității'', se mai arată în comunicatul citat. 

....................

În cursul zilei de miercuri, şeful IGSU trebuie să desemneze o nouă comandă, pentru asigurarea temporară a conducerii unității, transmite Agerpres. 

Un număr de 60 de persoane au murit în urma incendiului din clubul Colectiv, alte peste 100 fiind rănite. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25
Citeste si:
Premierul Dacian Cioloş, în vizită la răniţii din Colectiv internaţi la Spitalul de Arşi
Situaţia răniţilor în incendiul din Colectiv. Câţi pacienţi mai sunt internaţi
Situaţia privind implicarea ISU Bucureşti în incendiul de la Colectiv, înaintată DNA

TAGURI: conducere, isu, bucuresti, ilfov, suspendat, ancheta, tragedie, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...