2018-12-16 05:44


Conducerea Spitalului Judeţean Gorj, schimbată

 |  17:51
Conducerea Spitalului Judeţean Gorj, schimbată

Preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, a emis ieri o dispoziţie prin care a numit o conducere interimară la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu. Atât directorul medical, cât şi managerul unităţii şi-au depus demisia, iar cel economic a fost propus spre demitere de către CA al unităţiispitaliceşti.

În dispoziţia emisă de Călinoiu se precizează că Eugen Căliman a preluat funcţia de director medical, Dumitru Vienescu este noul director economic, în timp ce Maria Gridan a fost instalată ca director de îngrijiri medicale. Toate persoanele numite prin dispoziţia emisă ieri provin din interiorul spitalului.

Demisiile directorilor unităţii vin la aproape o lună de la decesul unei tinere de 17 ani, internată în secţia ORL a spitalului pentru o operaţie de amigdale, dar care a murit după ce una dintre asistentele secţiei i-a făcut o injecţie cu ampicilină. Raportul întocmit de o comisie din Ministerul Sănătăţii în urma verificărilor efectuate în spital a scos la iveală mai multe nereguli atât în activitatea organizatorică a unităţii, cât şi în actul medical.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...