2017-01-22 14:20

SOCIAL


Consilierii CGMB, puşi să voteze proiecte inexistente

 |  13:49
Consilierii CGMB, puşi să voteze proiecte inexistente

Primarul general Sorin Oprescu a introdus pe ordinea de zi a Consiliului General proiecte inexistente, susţine liderul PDL Bucureşti, Călin Murg.

Preşedintele de şedinţă al CGMB spune că pe lista prezentată de Executiv există doar tilturi ale proiectelor, consilierii neavând cum să ştie ceea ce votează. “Nu este prima dată când domnul primar general prezintă doar titluri pe ordinea de zi. Până acum însă a avut bunul simţ să ne prezinte înainte de şedinţă, alături de directorul care răspundea de respectivul proiect, ce va presupune, în mare, proiectul. De această dată, nu avem nici cea mai mică ce ar trebui să votăm”, a declarat Murg. Unul dintre proiectele vizate de Murg este cel care face referire la aprobarea studiului de oportunitate privind delegarea gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică din Municipiul Bucureşti.

În ultima şedinţa a CGMB, consilierii au amendat un proiect despre care nu ştiau că nu este redactat. Proiectul inexistent trebuia să stabileasc ă un nou sediu temporar pentru instituţia Prefectului, până când reabilitările la clădirea de pe Bd. Regina Elisabeta vor fi finalizate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: sedinta, CGMB, proiecte, consilieri, RADET, Murg, Oprescu, ordine-de-ziComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

COSBI
21 Dec 2011

Un sarlatan jmechere, asta e Oprescu. Cica proiecte, care proiecte alea a celor dinaintea ta?
TEODOR
21 Dec 2011

Cine il crede pe Calin Murg?Doar nu o sa recunoasca domnia sa ca domnii pedelisti sunt cu gandul la ce spune Udrea si nu la ce spune Sorin Oprescu!Stiam ca pedelistii vin la sedintele de consiliu cu "temele nefacute"!
GABI15
21 Dec 2011

Oprescu este un sarlatan, nu si-a dus la bun sfarsit nici un proiect, decat cele incepute de predecesorii sai.
PETRE
21 Dec 2011

Clar era mai bun Videanu inainte, acuma ne laudam si nu vedem nimic
SILVIU
21 Dec 2011

Un nou scandal marca Oprescu, plateste paznici privati sa se dea drept politisti, ce haos.
TEO
21 Dec 2011

Cred ca ne-am obisnuit cu ideea ca Oprescu este un talhar, care ne fura in fiecare zi si care nu e in stare sa termine niciun proiect.
EUGEN
21 Dec 2011

Desi foarte criticat la acea vreme, Bucurestiul lui Videanu cred ca a devenit o amintire placuta pentru multi bucuresteni, fata de cum stau lucrurile acum.
MAVERICK777
21 Dec 2011

Dupa ce ca au fost scapati in ultima clipa de consilierii PDL de la inghet in propriile apartamente, bucurestenii sunt luati in continuare peste picior de catre Oprescu: ceasuri aurite, autostrazi suspendate si alte bazaconii.
ANDREI MARCU
21 Dec 2011

Oprescu comite una dupa alta. Acum vedem ca plateste paznici sa se dea drept politisti. Oare cum accepta bucurestenii in continuare asemenea bataie de joc?
MENUMORUT
21 Dec 2011

Oprescu este un primar incapabil sa rezolve probleme unei capitale, asa ca pentru a iesi bine, arunca toata vina pe consilierii PDL. In realitate, acestia nu au facut decat sa opreasca nebunia primarului si sa urmareasca interesele cetatenilor.
LASCU03
21 Dec 2011

In ritmul asta, nu stiu cum va mai ramane Oprescu la primarie din 2012. Cred ca singura lui scapare ar fi sa fraudeze alegerile, pentru nu-i mai vad pe bucuresteni sa-l voteze dupa toate scandalurile astea.

Adauga un comentariu

Random image