2017-01-21 21:45

SOCIAL


Consilierii generali îşi donează indemnizaţiile pentru sinistraţi

 |  16:13
Consilierii generali îşi donează indemnizaţiile pentru sinistraţi

Consilierii generali bucureşteni din partea PDL au decis donarea indemnizaţiilor personale pentru ajutorarea sinistraţilor din judeţele Vrancea şi Buzău. Totodată ei vor propune în Consiliu şi alocarea sumei de două milioane de lei din Fondul de rezervă al Capitalei.

Organizaţia de Bucureşti a PDL a luat decizia ca reprezentanţii săi în Consiliul General să susţină convocarea unei şedinţe astăzi, de la ora 19.00

“Banii ar urma să ajungă la consiliile judeţene ale celor două judeţe extrem de afectate de căderile de zăpadă, de ger şi de viscol, respectiv Buzău şi Vrancea. Fondurile vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, obiecte de necesitate imediată, combustibil şi lemne pentru încălzirea locuinţelor”, menţionează PDL Bucureşti.

De asemenea, copiii din familiile cele mai afectate vor putea să meargă într-un campus dintr-o staţiune montană, în condiţiile în care orele de curs au fost suspendate.

Cu banii donaţi din indemnizaţia lunară, cei 24 de reprezentanţi ai PDL în CGMB au cumpărat alimente şi obiecte de necesitate imediată care au fost trimise către judeţele afectate de fenomenele meteo extreme.

“Ajutoarele aduse de oamenii care au înţeles că este nevoie de solidaritate în momente de criză şi de membrii PDL care s-au alăturat campaniei naţionale a partidului vor fi strânse astăzi la sediul PDL Bucureşti din Aleea Modrogan nr. 22, urmând apoi să fie trimise în locurile din ţară unde este mai mare nevoie de ele”, a mai informat PDL Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-22

TAGURI: PDL, Bucuresti, consilieri-generali, aleea-modrogan, Buzau, VranceaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MRUXANDRA
12 Feb 2012

Imi place sa vad ca dau dovada de omenie si ca se implica in a-i ajuta pe cei aflati in dificultate! Este un gest foarte frumos!Bravo! Dumnezeu sa va si sa-i ajute pe cei aflati in zonele afectate!
ALECA
12 Feb 2012

Sunt profund miscata de aceasta actiune a consilierilor PDL Bucuresti. Ma bucur sa vad ca politicienii bucuresteni se arata solidari cu romanii afectati de zapada. Eu deja am donat alimente pentru sinistrati! Sper sa se alature campaniei cat mai multi!
ALINA
12 Feb 2012

Ca de obicei, PDL-ul acorda sprijin persoanelor sinistrate si celor ce au inregistrat pagube in urma dezastrelor natural.
GEO
12 Feb 2012

PDL-ul intotdeauna au fost prompti in a raspunde nevoilor oamenilor. Iata si in momentul de fata o dovada a acestui lucru.
REMUS
12 Feb 2012

PDL-ul acorda sprijin persoanelor sinistrate. USL-ul ce face? Cred ca e 1-0 pentru PDL.
DENIS
12 Feb 2012

Se pare ca deviza PDL-ului este, cum imi place mie sa ii spun, “suflet pentru suflet”. Succes PDL-ului in ceea ce isi propune prin aceasta campanile. O dovada clara ca exista un partid alaturi de popor.
SEBI
12 Feb 2012

Chiar daca pe perioada crizei PDL-ul a ignorat uneori cererile cetatenilor, a facut-o pentru a ne fi mai usor de acum in colo. Si o dovada a acestui lucru este faptul ca s-a implicat activ in toate campanile facute pentru sinistrati.
ZIZU
12 Feb 2012

Bravo PDL!! Intotdeauna ati fost alaturi de popor, mai ales in momentele in care natura si-a facut de cap. E bines a am sentimental ca avem in conducerea tarii un partid care este alaturi de cetatenii pe care ii conduce.
AVIVA
12 Feb 2012

Bravo d-le Basescu, d-na Udrea, d-le Boc. Chiar daca ati luat niste masuri de austeritate, considerate de altii cam dure, ati facut acest lucru pentru binele Romaniei. Si iarasi, in momentul de fata, prin ajutorarea persoanelor sinistrate, dati dovada de solidaritate si patriostism. Multumim pentru binele pe care il faceti.
SASA
12 Feb 2012

PDL-ul intotdeauna a dat dovada ca ne putem baza pe ei la nevoie. Pacat ca altii nu vad acest lucru si incep a pune botul la palavrageala opozitie.
FANE
12 Feb 2012

Felicitari PDL-ului pentru masurile luate si pentru promtitudinea cu care se mobilizeaza pentru a ajuta persoanele cu probleme. Din cate tin minte intotdeauna cand a fost nevoie PDL-ul a pus suflet, s-a mobilizat, si a actionat in consecinta acolo unde a fost nevoie. USL-ul ar trebui sa ia exemplu si sa puna osul la treaba.
ANA
13 Feb 2012

O dovada de solidaritate din partea organizatiei, felicitari si suntem bucurosi sa vedem ca exista oamenii care nu raman pasivi si sar in ajutor pentru semeniilor atunci cand acestia se afla in impas. Multumim PDL Bucuresti!
DELIA
13 Feb 2012

foarte bine ca cei de la pdl s-au implicat sa faca aceasta campanie pentru cei sinistrati...ar fi trebuit toti sa faca asa...bravoo pdl pentru implicare.
SIMION
13 Feb 2012

Imi plac astfel de gesturi al politicienilor din PDL! Nu cred ca Oprescu va mai fi ales primar, habar nu are de administratie. El stie doar sa se planga si sa dea vina pe altii pentru nerealizarile sale! Il intereseaza doar propriul buzunar nu si siguranta cetatenilor!
OVIDIU
13 Feb 2012

Anul acesta PDL va castiga alegerile pentru primaria capitalei si pentru primarile celor 6 sectoare ale Bucurestiului! Echipa condusa de doamna Udrea este cea mai performanta!! Le doresc mult succes si sa spele pe jos cu vagabonzii din USL!!
VOICU
13 Feb 2012

Ce nenorocire pe capul bucurestenilor sa-l suporte pe acest securist la primaria capitalei. Oprescu are numai SF-uri in cap! Abereaza constant… a devenit penibil! Simte ca pierde alegerile si incearca sa de-a vina pe oricine altcineva pentru dezastrul din primarie. Singura s-a realizare este labirintul din sediul sau… oare de ce aveam nevoie de usi secrete in primarie? Cine intra pe ele si ce se ascunde acolo?!
CODRUT
13 Feb 2012

PDL lucreaza pentru cetateni, Ponta si Antonescu pentru buzunarul lui Felix!!!! Asta este romani mare diferenta intre uselisti si adevaratii patrioti, voi vota cu partidul care a scos tara din criza nu cele care au bagat-o!!

Adauga un comentariu

Random image