2017-01-21 04:15

SOCIAL


Consilierii PDL spun pas autostrăzii suspendate

 |  16:20

Preşedintele organizaţiei PDL Sector 5, Ştefan Pirpiliu, a declarat că nici unul dintre democrat-liberalii din Consiliul General al Municipului Bucureşti (CGMB) nu va aproba proiectul primarului general Sorin Oprescu privind construcţia autostrăzii suspendate.

Potrivit lui Pirpiliu, proiectul autostrăzii suspendate este “fantezist”, “o bătaie de joc la adresa problemelor reale ale bucureştenilor”, şi mai ales, un proiect cu un cost de realizare de 1,6 miliarde euro. ”Reprezentanţii PDL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti se vor opune acestui proiect până în momentul în care lucrurile vor reveni în zona firescului. Pentru asta trebuie prezentat şi discutat la modul serios acest proiect, pentru că el catalizează banii de investiţii ai Capitalei pe următorii 5-6 ani. Trebuie să cunoaştem nişte termene concrete şi nişte costuri mai amănunţite ale proiectului. Nu se pot aproba titluri generice. Trebuie să văd cât costă fiecare acţiune în parte şi dacă merită”, a spus democrat-liberalul. Ştefan Pirpiliu susţine că edilul-şef a solicitat CGMB aprobarea proiectului şi a indicatorilor tehnico-economici de realizare fără a le da explicaţii cu privire la modul în care urmează să se desfăşoare lucrările.

Consilierii PDL au refuzat, la ultima şedinţă a CGMB, să dezbată proiectul autostrăzii suspendate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: consilieri, autostrazi suspendateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
27 Feb 2012

Vai de mine!Daca Sorin Oprescu ar fi dat lucrarea spre executare unor firme portocalii,sa vezi ce mai aprobau pedelacii!
RAZVAN
27 Feb 2012

Oprescu este , ca de obicei , un exemplu pur al incompetentei si incompatibilitatii cu functii inalte. Pai cum isi imagineaza acest primar de carton ca vom fi in stare sa platim aceast proiect SF din banii nostri , si asa destul de putini
ONEA
27 Feb 2012

Razvan, te sustin....Oprescu este inconstient....poate sa faca din banii furati acest proiect!!!!are de unde!
MARIAN
27 Feb 2012

Acest megaproiect este doar o noua incercare a lui Oprescu de a mai plimba niste bani din buzunarele noastre si visteria statului in ale dansului. Cine isi inchipuie ca acest proiect este realizabil , ba mai mult , este si de acord cu el , inseamna ca nu traieste in Romania de astazi. Este imposibil sa ceri aprobare la o suma atat de mare fara sa pui pe masa macar un plan detaliat despre UNDE se vor duce atatea zeci si sute de milioane de euro!
LAURA
27 Feb 2012

Nu stiu de unde atat de multa rautate.nu inteleg atitudinea romanilor.cand ne-a fost bine am fost alaturi de pdl, acum cand romania traverseaza o perioada mai putin buna din punct de vedere financiar aruncam cu pietre.trebuie sa ne gandim ca toata europa este in criza economica.de ce nu vrem sa intelegem ca noua chiar ne este foarte bine in comparatie cu altii? mai nou liderii aliantei usl se cearta intre ei. daca vor veni ei la putere ce vom face? am vazut recent un filmulet pe youtube cu noul apartament pe care crin antonescu l-a cumparat. observ ca in greva nu este chiar atat de rau.rusine crin antonescu. rusine!!!
LAURA
27 Feb 2012

de ce denigrati toti imaginea doamnei elena udrea.din toti cei care va spuneti ideile si va impartasiti prostia aveti idee cate lucruri frumoase si benefice a facut elena udrea pentru romania.chiar si cei din alianta usl si-au dat seama ca liderul pnl, crin antonescu, doarme pe banii statului.de ce sa platesc pe acest mic ursulet care niciodata nu cred ca se va trezi din hibernare?de ce sa il aleg sa imi reprezinte interesele pe plan international, cand el nu face nimic nici acum..

Adauga un comentariu

Random image