2018-12-10 18:26


Consilierul Horia Scarlat: Schimbarea denumirii unei staţii RATB din Mărăşeşti în Colectiv, o mare tâmpenie

 |  14:01
Consilierul Horia Scarlat: Schimbarea denumirii unei staţii RATB din Mărăşeşti în Colectiv, o mare tâmpenie

Anunţul RATB de schimbare a denumirii staţiilor de tramvai şi autouz din „pasaj Mărăşeşti” în „Colectiv” a generat reacţii adverse din partea aleşilor locali. Consilierul general liberal Horia Scarlat a recaţionat pe pagina sa de facebook faţă de această idee.

„ O tâmpenie mare. Să schimbi denumirea unei stații RATB din numele Mărășești ( nume istoric ) unde și-au pierdut viața sute de eroi, cu numele unui club care ne amintește de o tragedie, generată inclusiv de un sistem corupt. Mă declar împotriva acestei tâmpenii”, a scris consilierul. El a declarat pentru PUTEREA că va face o interpelare publică pentru revenirea la vechea denumire. În plus, „UNPR nu ştie cum să mai facă faţă de ceea ce a făcut preşedintele acestui partid. Să nu uităm că RATB este condusă în prezent tot de un mambru UNPR, Radu Orzaţă, preşedinte al Consiliului de Administraţie”, a declarat Horia Scarlat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-29

TAGURI: statie, ratb, denumire, horia scarlat, consilier, general
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KOLHOZNIK
29 Noi 2015

Acesti ratb-isti sunt la fel de cretini precum stramosii lor, itb-istii ... Sa inlocuiesti un nume istoric, "Marasesti" cu denumirea unui loc nenorocit ca acest "colectiv" ... de ce nu "kolhozul trist" ?!? Rusine, mankurtilor !
HAZNAUA URBEI
30 Noi 2015

Daca traia Vadim erau inpuscati in Piata Publica . Ua , Ua , hotilor din conducerea I T B , Bolsevici care a-ti uitat de Istoria Memoria Sacra a Romaniei . Sa va blesteme Bunici vostri . Daca nu erau Eroi Soldati de la Marasesti , nu mai era Poporul Roman .
UN CETATEAN
30 Noi 2015

Orzaţă - creier de raţă, fara cultura generala si respect pentru istoria neamului nostru.
GABI
30 Noi 2015

Felicitari acestui consilier general care ne demonstreaza ca are respect pentru valorile neamului romanesc.
MARIUS V
30 Noi 2015

Este ceva revoltator sa schimbi numele unei statii care omagiaza moartea eroilor nostrii care au murit pentru tara pe campul de lupta, cu numele unui club in care au murit 60 de oameni care s-au dus sa se distreze. Felicitari consilierului general de la primaria municipiului Bucuresti pentru pozitia lui.
ALINA R
30 Noi 2015

ha ha ha !!! foarte bine spus " Orzaţă creier de raţă ", felicitari consilierului liberal, poate o sa ne spuna ceva si despre mafia de la RADET, ca si aia sunt si mai si. Este plin si RADET-ul si RATB-ul de hoti, mai au putin liberali astia sa ma convinga sa votez cu ei la anul, BRAVO domnule Scarlat, se pare ca nu a-ti lipsit de la orele de istorie
LAZAR MIHAELA
30 Noi 2015

Rusine UNPR si PSD, rusine, rusine, rusine, ca promovati numai inculti si hoti, care isi bat joc de istoria noastra. V am votat degeaba.
DAN NISTOR
30 Noi 2015

Felicitari domnule consilier general
POPOVAT P
30 Noi 2015

Are dreptate acest consilier, este o tampenie, aia de la RATB sunt niste inculti, nu cunosc istoria noastra. Rusine RATB,
LUIZA
30 Noi 2015

Felicitari consilierului liberal pentru pozitia luata
VALENTIN PASCU
30 Noi 2015

Felicitari consilierului liberal care ne da putina speranta, ca se mai poate indrepta ceva.
CINE A AVUT IDEEA?
30 Noi 2015

Nu este cazul să schimbi denumirea stației cu nenorocirea de la Colectiv...
Random imageUltimele stiri


loading...