2017-01-20 20:09

SOCIAL


Constanţa: O tânără mamă suspectă de gripă porcină a murit la spital

 |  18:00
Constanţa: O tânără mamă suspectă de gripă porcină a murit la spital

Tânăra internată în stare gravă la SpitalulClinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, suspectă de gripă A/H1N1 şi care născuseo fetiţă în urmă cu trei zile, a murit, vineri, în unitatea medicală. Potrivitdirectorului Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa, ConstantinDina, tânăra, care avea 27 de ani, a murit în jurul orei 13.00. "Pacientaa decedat în urma unui stop cardio-respirator, neresuscitabil", a declaratConstantin Dina, citat de corespondentul Mediafax.

Femeiaa născut în urmă cu trei zile, iar la scurt timp după aceea a început să sesimtă rău şi a fost internată în Secţia de Terapie Intensivă a SpitaluluiJudeţean Constanţa. "Principala suspiciune este de gripă A/H1N1, fiindprelevate probe care au fost trimise spre expertizare la Institutul Cantacuzinodin Bucureşti", a spus Constantin Dina. Trupul tineri a fost transportatla morgă pentru necropsie şi stabilirea cauzelor decesului.

DirectorulDSP Constanţa a precizat că nou-născutul, o fetiţă, este internat laneonatologie şi se află într-o stare foarte bună, fără să aibă semne deîmbolnăvire. Alte două cazuri de gripă A/H1N1 au fost confirmate în ultimasăptămână la două femei din Constanţa şi Năvodari. Pacientele, în vârstă de 34şi 61 de ani, aveau boli cronice asociate - afecţiuni respiratorii şicardiovasculare, însă după ce au primit tratamentul de specialitate, evoluţiastării de sănătate a fost favorabilă, fiind în prezent în afara oricăruipericol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image