Constantin Sima: CSM trebuie să facă demersurile pentru ridicarea MCV
2018-08-14 16:57


Constantin Sima: CSM trebuie să facă demersurile pentru ridicarea MCV

 |  14:03
Constantin Sima: CSM trebuie să facă demersurile pentru ridicarea MCV

Președintele Asociației Procurorilor din România, Constantin Sima, a declarat duminică, cu ocazia Zilei Justiţiei, că CSM mai are un obiectiv major, şi anume acela de a face demersurile pentru ridicarea MCV şi de a se situa în fruntea tuturor forțelor democratice.

"În zilele de sărbătoare nu se fac reproșuri, doresc doar să amintesc că distinsul nostru consiliu judiciar se află în ultimul an de mandat, un mandat greu, presărat cu regretabile neîmpliniri dar și cu remarcabile succese. Pentru toate acestea, doresc să mulțumesc CSM și să-i amintesc că, înainte de a încheia mandatul, mai are un obiectiv major — acela de a se situa în fruntea tuturor forțelor democratice și de a face toate demersurile pentru ridicarea MCV. Acest mecanism se aplică în România printr-un procedeu unicat în Uniunea Europeană, se aplică de nouă ani și consider că este momentul să fie ridicat, să se recunoască justiția românească la nivelul celorlalte justiții ale statelor membre UE. Altfel, nu ar fi drept și nu ar fi echitabil", a afirmat Constantin Sima, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-03

TAGURI: constantin sima, csm, trebuie, face, demers, ridica, mcv

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PRICEPUTU I
03 Iul 2016

DE ZIUA JUSTITIEI JUSTITIABILUL ASTEPTA SA FIE UIMIT DE STATISTICA FINALITATII JUDICIARE SI NU DEZAMAGIT . DACA JUSTITIA SI B.O.R. AR FI CUM LE-A LASAT DUMNEZEU la inceputul facerii lumii ATUNCI AR FI NORMALITATE IN LUME, NU NUMAI IN Ro.
AI VREA TU
04 Iul 2016

huoooooooooooooooo
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...