2018-07-22 11:51


Contestaţiile au mărit nota la bacalaureat pentru 400 de elevi din Capitală

 |  16:26
Contestaţiile au mărit nota la bacalaureat pentru 400 de elevi din Capitală

Dupărecorectarea lucrărilor de la examenul de bacalaureat ale candidaţilor dinCapitală, ca urmare a depunerilor de contestaţii, încă 400 de elevi au promovatexamenul, procentul de promovabilitate crescând astfel de la 59% la 61%.Potrivit Inspectoratului Şcolar GeneralBucureşti, dintr-un număr total de 8.256 de contestaţii depuse de eleviibucureşteni, în cazul a 2.000 dintre acestea mediile au crescut, iar în cazulaltor 1.000 de lucrări mediile au scăzut, restul rămânând nemodificate.

Numărulcontestaţiilor depuse anul acesta de absolvenţii bucureşteni este mai mare cu3.000 decât în anul precedent, această situaţie fiind prezentă din cauzafaptului că peste 40% dintre absolvenţii de liceu din Capitală nu au obţinutiniţial note de trecere la examenul de bacalaureat.

Primelerezultate afişate după examenul de bacalaureat de anul acesta au relevat faptulcă în zece judeţe din ţară şi în Bucureşti, jumătate dintre elevi nu au obţinutnota minimă 6.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638936-02-12

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.