2017-01-23 20:55


Controale la instalaţiile de gaz din toată ţara

 |  19:12
Controale la instalaţiile de gaz din toată ţara

Autorităţile au început de ieri să ia la puricat toate clădirile care utilizează instalaţii de gaze. Controlul a început însă după ce în weekend nu mai puţin de 17 persoane au fost rănite grav în urma unor explozii provocate de de acumulări de gaze la un club din Sighetul Marmaţiei.

Inspecţia Muncii a decis să declanşeze controale ample în toată ţara. Astfel, instalaţiile de gaze din şcoli, spitale şi din alte unităţi publice vor fi verificate pentru a preîntâmpina nenorocirea de la Sighet. Totodată, în oraşul din Maramureş a fost trimisă o echipă de la ITM pentru a afla condiţiile celor două explozii din club. “De azi (n.r., ieri) am început această campanie. Se vor verifica toate echipamentele, toţi agenţii care sunt racordaţi la reţelele de distribuţie a gazelor. Controalele vor dura până în luna martie. Dacă vor fi descoperite nereguli se poate ajunge până la sistarea activităţii”, susţine Dantes Bratu, secretar de stat în Inspecţia Muncii.

Două explozii au zguduit în noaptea de sâmbătă spre duminică un club din Sighetul Marmaţiei în decurs de aproape 10 ore. În cazul celei de-a doua deflagraţii, de vină par să fie cei care au venit la faţa locului pentru anchetă, deoarece în tot acest interval gazele nu au fost oprite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală