2018-12-16 11:13


Controalele la granița româno-ungară, intensificate de Poliţia de Frontieră

 |  11:40
Controalele la granița româno-ungară, intensificate de Poliţia de Frontieră

Poliția de Frontieră Română a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că efectuează verificări amănunțite asupra persoanelor și mijloacelor de transport care tranzitează frontiera româno-ungară, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din țară.

În aceste condiţii, în punctele de trecere a frontierei cu statele vecine se prefigurează creșterea timpilor de așteptare pentru efectuarea formalităților.

'Măsura are caracter temporar, scopul fiind prevenirea tranzitării frontierei de către persoane provenite din state aflate în zonele de conflict, care pot derula activități ce reprezintă o amenințare reală la adresa securității interne și externe', a afirmat comisar şef Daniel Iancu, într-un comunicat de presă.

Autorităţie au dispus toate măsurile aflate în competența Poliţiei de Frontieră pentru reducerea timpilor de așteptare și asigurarea unui control operativ și civilizat.

Personalul care își desfășoară activitatea la controlul documentelor a fost suplimentat.

'Pentru evitarea aglomerărilor, Poliția de Frontieră Română recomandă participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt', a afirmat purtătorul de cuvânt al STPF Arad.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: control, granita, romano, ungara, intensifica, politie, frontiera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN NATIONALIST ROMAN
20 Noi 2015

Bravo la Unguri , alfel Europa din brinza , ciuneti homo , era cucerita de Dromaderi cu miinile goale .
Random imageUltimele stiri


loading...