2016-12-08 20:19

SOCIAL


Copii la săniuş, accidentaţi de un fost şef al PTF Giurgiu care era beat

 |  13:14
Copii la săniuş, accidentaţi de un fost şef al PTF Giurgiu care era beat

Opt copii din Giurgiu care se întorceau de la săniuş au fost loviţi de o maşină condusă de de un fost şef al Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, care era sub influenţa alcoolului. Patru dintre ei, cu vârste cuprinse între 12 si 15 ani au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Giurgiu şi mai apoi la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare.

Accidentul a avut loc pe DN 5B, în apropierea Pădurii Bălănoaiei, din primele cercetări reieşind că autoturismul Volskwagen Passat condus de Corneliu Ionescu, fost şef al PTF Giugiu, a intrat într-un grup de opt copii care se întorceau de la săniuş, lovind patru dintre aceştia. Poliţiştii au stabilit că cei opt copii care se întorceau de la săniuş erau pe mijlocul şoselei în momentul în care au fost loviţi de maşina condusă de fostul poliţist, tronsonul din respectivă neavând trotuare.

Doi dintre copii, unul cu o fractură la o mână, celălalt cu o fractură la picior, au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul "Bagdasar Arseni" pentru investigaţii tomografice, iar celelalte două victime ale accidentului, care au suferit echimoze şi leziuni uşoare, nu au necesitat internarea în Spitalul din Giurgiu.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 65 de ani, fost şef al Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu, a fost verificat cu etilotestul, stabilindu-se că acesta avea o alcoolemie de 0,7 miligrame/litru de alcool pur în aerul expirat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-13

TAGURI: accident, copii, sanius, sofer, beat, fost şef al Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu, spitalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Argeş. Tânăr lovit de maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit Un adolescent a fost lovit de o maşină, miercuri noaptea, pe o trecere de pietoni din... Acum 12 ore | (0)
Accident pe DN 14, între Sibiu şi Sighişoara. Un şofer a rămas încarcerat Un accident de circulaţie a avut loc marţi dimineaţa, pe DN 14, între Sibiu şi Sighişoara,... 06 Dec 2016 | (0)