2018-07-20 06:10


Copiii au parte de “Picanterii de București” la Palatul Șuțu

 |  11:52
Copiii au parte de “Picanterii de București” la Palatul Șuțu

Muzeul Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu) organizează, sâmbătă şi duminică, pentru toţi copiii pasionaţii de artă interbelică şi maşini de epocă, târgul ''Picanterii de Bucureşti''.

 ''Picanterii de Bucureşti'' se doreşte a fi un loc care să reînvie atmosfera Capitalei interbelice. Spaţiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate pentru adulţi şi copii, dar şi expoziţii de fotografie, pictură, design şi decoraţiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris.

''De la palat nu vor lipsi atelierele de creaţie artistică, unde domnişoarele între 3 şi 90 de ani şi nu numai vor putea realiza pălărioare de epocă, podoabe, portrete, tablouri sau desene de epocă. Fetiţele de vârsta grădiniţei, pasionate de jucării, pot învăţa cum să creeze păpuşi din cârpe şi hârtie la atelierele de reciclare creativă. Pentru cei mici care vor să picteze sau să facă diverse colaje, centrul de creativitate Creative Arts va deschide atelierul de cărţi poştale interbelice, unde sâmbătă şi duminică, se pot crea asemenea ilustraţii'', se arată în comunicat. De la târg nu vor lipsi vechiculele de epocă iar părinţii vor putea avea amintiri din anii Bucureştiului interbelic printr-o simplă fotografiere a copiilor lor lângă maşini şi motorete din 1935 şi respectiv 1940. Intrarea la târgul de altădată este liberă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-07-02

TAGURI: Copii, targ, Palatul Sutu, iunie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.