2016-12-04 12:38

SOCIAL


Copiii învaţă totul despre meserii

 |  15:14
Copiii învaţă totul despre meserii

Copiii de la Centrul Social Multifuncţional Buburuza învaţă cum să recunoască meseriile încă de mici.

Reprezentate prin imagini sugestive, diferite meserii au fost aşezate pe un panou, copiii fiind învăţaţi să le studieze şi să aleagă. Cel mai mare interes l-a stârnit meseria de medic care a devenit, ulterior, subiectul unui mic joc de rol.

Obiectivul prioritar al proiectului „Ce ştim despre meserii?” îl constituie recunoaşterea corectă, de către cei mici, a principalelor meserii, îmbogăţirea vocabularului cu expresii din domenii variate, precum şi înţelegerea faptului că toate bunurile utilizate în viaţa de zi cu zi sunt făcute de oameni cu efort, cu consum de materiale şi trebuie utilizate şi păstrate cu grijă. Astfel micuţii au învăţat ce sunt acelea: o seringă, un stetoscop, o trusă de prim ajutor şi la ce folosesc. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: meserie, copii, medic, proiect, Buburuza, expresii, vocabularComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Medic chirurg, acuzat de corupție, prins în flagrant Un nou caz de coruptie cutremură sistemul de sănătate din România. Un chirurg ortoped de la... 25 Noi 2016 | (1)
Medic SMURD, detalii despre starea răniţilor în accidentul de pe DN2 Medicul SMURD Raluca Moldoveanu a declarat, sâmbătă, că la Spitalul Floreasca au fost... 19 Noi 2016 | (0)