2018-07-16 11:55


Copiii, legănaţi de Deinotherium

 |  21:00
Copiii, legănaţi de Deinotherium

După succesul avut în Noaptea albă a muzeelor, când un grup de copii a dormit la Antipa, lângă sheletul de dinozaur, reprezentanţii instituţiei au decis să organizeze proiectul „Legănaţi de Deinotherium” de trei ori pe lună, în ultimele trei zile de vineri ale fiecărei luni. 

Astfel, mâine-seară copiii sunt aşteptaţi să rămână fără părinţi, să viziteze muzeul noaptea şi să doarmă în sala principală a instituţiei, lângă faimosul schelet de Deinotherium gigantissimum, care impresionează orice vizitator datorită dimensiunilor sale impunătoare. Înainte însă de a adormi „Legănaţi de Deinotherium”, micuţii vor putea asculta o veche legendă despre un animal, culeasă chiar de unul dintre cercetătorii muzeului, iar dimineaţa, vor spune ce au visat, la o ceaşcă de cacao cu lapte şi un baton gustos de cereale. Costurile de participare la program sunt de 200 de lei pentru un copil, 300 de lei pentru doi fraţi şi 400 de lei pentru trei fraţi. Înscrierile de participare se pot face în limita a 20 de locuri, pe adresa de e-mail: .

Mai mult, Muzeul Antipa va începe, pe 25 iunie, programe specializate în cadrul cărora copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 15 ani pot participa la diferite activităţi între orele 09.00 şi 18.00, când părinţii sunt plecaţi la serviciu. Şcoala de vară are ca subiect cunoaşterea, prepararea şi conservarea diferitelor grupe de animale după standardele specifice muzeelor de istorie naturală, care îi vizează pe elevii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani. Alte programe organizate la Antipa sunt Corabia vacanţei (program interdisciplinar de zoologie şi arte plastice aplicate pentru elevi), Atelierele de Imaginaţie Holly Moly (ateliere de creaţie pentru preşcolari şi şcolarii mici), Micii sanitari (ateliere de anatomie umană, igienă şi prim-ajutor pentru elevi). Taxa de participare este de 200 de lei de persoană pentru un modul. Taxa pentru o persoană care participă la două module este de 350 de lei, iar cea pentru elevii care iau parte la trei module este de 500 de lei. Fraţii care participă la un modul plătesc 350 de lei, iar dacă iau parte la două – 700 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-07

TAGURI: muzeu, Antipa, dinozaur, copii, vacant, programe, parinti, module, inscriere

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.