2017-01-21 12:54

SOCIAL


Copil de 15 ani în comă, după ce a consumat etnobotanice

 |  18:49
Copil de 15 ani în comă, după ce a consumat etnobotanice

Un adolescent de 15 ani a fost adus cu ambulanţa la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Judeţean din Bacău, după ce a fost găsit de mamă în stare de inconştienţă.

Mama copilului le-a spus medicilor că băiatul consumase substanţe halocinogene etnobotanice. Minorul se afla într-o stare extrem de gravă. ”Era în comă de gradul unu, când a ajuns la noi, apoi, după aplicarea unui tratament de urgenţă a răspuns la stimuli, dar a rămas confuz. Medicii de gardă au decis să-l trimită la Iaşi. Pe timpul transportului, însă starea lui s-a înrăutăţit, intrând în comă de gradul II”, a declarat managerul Spitalului de Pediatrie din Bacău, Aurelia Taga, citat de Agerpres.

Adolescentul consuma etnobotanice, conform mărturisirilor făcute medicilor de mama sa, de la vârsta de 13 ani, dar părinţii nu au dorit să informeze pe medici.

Acesta este cel de-al treilea caz grav de intoxicare cu substanţe halocinogene, cunoscute sub numele generic de etnobotanice, înregistrat la Spitalul Judeţean Bacău în ultimele 20 de zile, în ciuda intensificării controalelor poliţieneşti urmate de confiscări de asemenea 'marfă' şi suspendării activităţii magazinelor găsite în ilegalitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image