2017-01-20 03:50

SOCIAL


COTAR cere demisia a doi directori din Primăria Bucureşti

 |  17:42
COTAR cere demisia a doi directori din Primăria Bucureşti

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) cere demisia lui Ion Dedu și a lui Mădalin Dumitru de la Direcţia Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei pe motiv că cei doi ar fi falsificat mai multe documente. Actele ar fi fost eliberate cu scopul de a scuti firma Apolodor (care execută lucrări în Centrul Vechi) de penalităţi din cauza întârzierilor lucrărilor.

COTAR îi solicită primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, destituirea lui Ion Dedu, directorul executiv al Direcţiei de Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, și a lui Mădalin Dumitru, directorul general al aceleiași Direcţii.

”Venim, la dumneavoastră, cu solicitarea fermă de a-i destitui din funcţiile deţinute, asta evident, în măsura în care nu aveţi nimic de ascuns, sau nu sunteţi co-părtaşi cu domniile lor la toate aceste nelegiuiri. Vom înţelege că, dacă nu acţionaţi înacest caz, aprobați tacit toate „neglijenţele” de care s-au făcut vinovaţi Ion Dedu și Mădălin Dumitru în cei trei-patru ani de scaun”, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedintele COTAR, într-un comunicat de presă.

”Vă cerem să nu mai acoperiţi aceşti ”falsificatori de documente” şi să lăsaţi organele de anchetă abilitatea să-şi facă datoria reamintindu-vă că, nimeni nu e mai presus de lege şi toţi cei vinovaţi de contractele oneroase pe care le-au încheiat, să de-a socoteală şi să returneze din bunurile lor banii furaţi din bugetul bucureştenilor”, mai spune Vasile Ştefănescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MITREA
29 Noi 2011

Oprescu si clica lui de infractori ar trebui sa putrezeasca in puscarie.
BOGDAN
29 Noi 2011

Sorin Oprescu nu e in stare sa gestioneze contractele cu firmele de constructii din Bucuresti , el umbla doar dupa SPAGA. Daca e banutu` gros in portofel , ce mai conteaza cand se termina lucrarea ??
LAUR
29 Noi 2011

Dacă şpaga vine, nu contează când se termină constructia.
DRAGOS
29 Noi 2011

Oprescu a adunat in jurul lui numai incompetenti, care-si umplu buzunarele cu fiecare semnatura. Asa sef, asa angajati!

Adauga un comentariu

Random image