2017-01-17 04:50

SOCIAL


Cozonaci şi pâine pe vatră, la Târgul de Crăciun

 |  13:16
Cozonaci şi pâine pe vatră, la Târgul de Crăciun

Vraja Sărbătorilor de Crăciun, cu aromă de cozonaci proaspăt scoşi din vatră şi vin fiert, turtă dulce şi multe jucării, decoraţiuni diverse şi suveniruri de sezon, vă aşteaptă să le descoperiţi în Parcul Naţional începând de vineri, 2 decembrie a.c. Ineditul acestui eveniment va fi dat de coacerea la cuptoare pe vatra a cozonacilor de sărbători, cei interesaţi putând astfel să participe efectiv la realizarea produselor şi să se bucure pe viu de aburii si parfumul cozonacului fierbinte. De asemenea, produsele specifice Ignatului vor fi prezentate spre degustare şi vânzare, fără să lipsească vinul fiert cu aromă de scorţişoară, dar şi vinul îmbuteliat.

Începând de vineri, 2 decembrie 2011 şi până în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, în fiecare weekend, dar şi în cursul săptămânii, în Parcul Naţional din sectorul 2 are loc "Târgul produselor tradiţionale de Crăciun". Producători din toate zonele ţării vor prezenta bunătăţi de sezon, realizate ecologic, având la bază reţete străvechi, transmise din generaţie în generaţie: de la produse din carne, brânzeturi, produse apicole, dulciuri, conserve, dulceţuri până la cele realizate la faţa locului.

Vizitatorii târgului vor putea achiziţiona cadouri pentru cei dragi din gama diversă prezentată la standuri, de la produse hand-made la confecţii şi jucării, iar copiii se vor bucura de prezenţa lui Moş Crăciun, care va oferi, în preajma Ajunului, daruri tuturor copiilor prezenţi.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de spectacole artistice susţinute de artişti renumiţi, de copii şi de cete de colindători venite de pe întreg cuprinsul ţării. Târgul va fi deschis între orele 10.00 şi 18.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image