2017-01-21 12:43

SOCIAL


Crăciun în beznă

 |  15:53
Crăciun în beznă

Locuitorii din vestul Capitalei riscă să rămână fără lumină, după ce reprezentanţii companiei de electricitate au depistat mai multe cabluri distruse.

Marţi seara staţia de transformare Răzoare a rămas nealimentatăcu energie electrică, afectând AFI PALAS timp de 27 de minute. Acest lucru s-a produs din cauza pătrunderii persoanelor neautorizate în galeria subterană edilitară 13 Septembrie şi a distrugerii a două cabluri. “Ca urmare a acestor acţiuni grave, cele două linii electrice de 110 kV au devenit indisponibile, iar gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a scăzut în zona de vest a Capitalei şi este posibilă apariţia unor avarii pentru care timpul de remediere va fi mai mare”, spun reprezentanţii Enel. Zonele care pot fi afectate includ cartierele Militari şi Drumul Taberei, dar şi zonele Cotroceni, Panduri şi centru.

Enel Distribuţie Muntenia a declarat stare de alertă pentru aceste zone, iar echipele de intervenţie vor lucra în următoarele zile pentru a repara cablurile afectate. Pagubele iniţiale şi costurile de reparaţie sunt estimate la 600.000 de lei. Enel Distribuţie Muntenia a informat Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru demararea unei anchete în acest caz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-05

TAGURI: ENEL, avarie, cabluri, pana-de-curent, bezna. Militari, Drumul- Taberei, CotroceniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CEZAR55
22 Dec 2011

AM OPRIT CALDURA , CA E PREA SCUMPA , MA SPAL MAI RAR CA SA SCUMPIT APA RECE , AM SALARIUL MAI MIC CA ASA A VRUT GUVERNUL , ACUM CA SE OPRESTE SI CURENTUL AM SI EU O INTREBARE : CE-AM FACUT NOI ACUM 22 DE ANI IN DECEMBRIE ? SI DE CE ? ..... MAI TINETI MINTE FILMUL HIBERNATUS CU LUIS DE FUNES , CRED CA PREGATIM LOCUL INTOARCERII LUI CEASCA SI SA NU FACA VREUN SOC REFACEM ROMANIA LUI 1989 ?!

Adauga un comentariu

Random image