2018-10-23 03:04


Crescătorii de oi din toată ţara protestează la Palatul Parlamentului

 |  10:48
Crescătorii de oi din toată ţara protestează la Palatul Parlamentului

Peste 100 de crescători de oi, din toată ţara, protestează, marţi, în faţa Palatului Parlamentului, împotriva modificărilor la Legea vânătorii. Aceştia au venit îmbrăcaţi în cojoace tradiţionale şi au adus cu ei clopote şi talăngi.

Legea care a intrat recent în vigoare limitează numărul de câini pe care îl pot deţine oierii.

Aproximativ 100 de ciobanii s-au strâns în faţa Palatului Parlamentului, începând cu ora 9.00, potrivit Mediafax.

Protestatarii se împotrivesc noilor reglementări intrate în vigoare în Legea vânătorii şi a fondului cinegetic, care interzice înfiinţarea, întreţinerea sau recoltarea culturilor agricole, fără asigurarea protecţiei faunei de interes cinegetic. De asemenea, legea limitează numărul de câini pe care crescătorul de animale îl poate deţine.

Mai multe asociaţii de crescători de animale din România, în special Agrostar şi Asociaţia crescătorilor şi exportatorilor de bovine, ovine, porcine din România, au organizat protestul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-15

TAGURI: crescatori, oi, tara, protesteaza, palatul, parlamentului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARLAMENT DE KK-T!
15 Dec 2015

Un BOU PSD-st a și închis telefonul în nas presei...au luat-o pe arătură de tot, ce mai! Cică legea e în vigoare de 20 de ani și acu i-a apucat aplicarea ei...ce spun oierii - vin kk-ții de deputați și senatori cu jeep-rile și intră peste pășuni, otrăvind câinii și oile deopotrivă! Și, pentru că îi trage de pantaloni un ciobănesc românesc ca să nu mai plece la vânătoare aiurea, le interzice de acum pâmă-n aprilie accesul pe pășune ca să nu mai vadă ce urgie fac cu pădurile și cu animalele care sunt vânate ABUZIV, în prostie....
SPALATI-VA PE CAP!
15 Dec 2015

Legile lui Constantin , tata ! Softul lui Ghita care e varza si alte achizitii .
RUȘINE MAXIMĂ
15 Dec 2015

Cretinilor care-au fătat o lege aberantă împotriva ciobanilor, oilor și-a câinilor - Iordache Florin, Mocioalcă Ion, Pâslaru Florin-Costin, Tîlvăr Angel, Vlase Petru Gabriel – deputaţi PSD, Ioan Chelaru, Ion Rotaru – senatori PSD, Kelemen Atilla-Béla-László – deputat UDMR şi Bogdan Ciucă – deputat ALDE.
DEASEMENI, JANDARMERIEI...
15 Dec 2015

Ați dat cu gaze lacrimonegene împotriva ciobanilor! Cretinilor! Sunt români ca și voi...
GUVERNUL DE TEHNO-KK-țI
15 Dec 2015

n-are nicio greață! Cică n-are cum să dea o OUG ca să îndrepte GREȘELILE și TEMBELISMUL, AMATORISMUL „aleșilor”...ăla al Agriculturii ”guvernează” prin telefon, de la Bruxelles...de râsul curcilor, nu alta! Dealtfel, GUVERNUL CIOLOȘ-SOROȘ a fost băgat PE REPEDE-NAINTE știind că va fi SACRIFICAT prin măsurile luate împotriva românilor...ei se vor spăla cel mult pe mâini ca alt cretin pomenit în istorie, zicând că a fost tehno-kk-t și nu politician! Iar de atâta scărbă și oroare, boborul (din reflex) își va întoarce fața din nou spre politicieni, chiar dacă și-ăștia sunt alți cretini cu gulere-albe, schimbând ori redenumind partide!
AGRICULTORUL FERICIT
15 Dec 2015

Este primul test adevarat al Dlui.Presedinte in fata natiunii. Oierii sunt in marea majoritate sibieni, asa ca nu poate afirma cu nu stie cine sunt si ce vor. Va trebui sa ia atitudine.
Random imageUltimele stiri


loading...