2019-01-22 21:03


CRIZA pestei porcine: Avem 781 de FOCARE, în 10 județe. Cifrele oficiale

 |  17:55
CRIZA pestei porcine: Avem 781 de FOCARE, în 10 județe. Cifrele oficiale

Geronimo Brănescu, șeful ANSVSA, a declarat că de la confirmarea primului focar de pestă porcină până în prezent au fost uciși 123.411 porci. Există 781 de focare, în 10 județe. 165 de localități sunt afectate.

Au fost finalizate dosare de evaluare în vederea despăgubirii pentru 1890 de exploatații, cu o valoare de peste 6 milioane de lei. Dintre ele, au fost plătite 84 de dosare, în valoare de 222.060 lei. Se află în curs de finalizare evaluarea a încă 681 de dosare, a mai precizat șeful ANSVSA.

”Din păcate, România și Europa se confruntă cu cea mai gravă boală a animalelor de după al Doilea Război Mondial”, a mai precizat Brănescu.

Pe data de 31 iulie 2017 au fost confirmate primele focare de PPF, dar încă din 2013 se iau măsuri de prevenire, a declarat șeful ANSVSA. De exemplu, a afirmat acesta, în 2013 a avut loc un exercițiu de simulare, la Bistrița, la care au participat mai mulți specialiști. În perioada 2016 - 2018 au avut loc peste 530 de acțiuni de informare, de formare, de instruire a tuturor instituțiilor, a mai precizat Brănescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-30

TAGURI: ansvsa, pesta porcina, porci, focare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AșA CUM AU EXTERMINAT
29 Aug 2018

porcii AZI, datorită neglijenței, indolenței și nesimțirii BOILOR DIN PARLAMENTUL RUȘINII, mâine...urmăm NOI! PROȘTILOR DE ROMÂNI! Deja sunt zvonuri că n-ar mai avea grozavii ăștia votați de o minoritate, APROBAȚI ȘI VALIDAȚI de Biroul Electoral (ce-o să mai trebuiască să dea și tartorul cu subsemnatul într-un viitor apropiat...), BANI DE SALARII ȘI/SAU PENSII! Suntem loviți din toate părțile și pe ei îi doare-n cur, în fricțiunile dintre ”luptele” lor intestin-borfaș-mafiote, că politice e prea mult, NU-I CARACTERIZEAZĂ PE NICIUNUL DINTRE EI! RO.O SĂ INTRE ÎN FALIMENT PRECUM GRECIA ACUM CEVA TIMP, ȘI O SĂ SCRIE PE NOI A DOUA VENEZUELĂ! Al 3-lea răzbel se prefigurează la orizont, țările își vor restrânge bunurile de consum, protejându-și granițele , IAR NOI...ȘI FUTUȚI DE O CLASĂ POLITICĂ DEMENTĂ, MAFIOTĂ DIN TOATE PCT.DE VEDERE ȘI CU BANII LUAȚI (DE EI...) PLUS SUPRA-ÎNDATORAȚI! MAI VOTAȚI!!!
CAMILA RODELA
30 Aug 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
SABOTORILOR DE TARA
01 Sep 2018

BRAVO PSD , AI DISTRUS TARANIMEA TALPA TARI . ACUM RAMIN CU CEREALELE IN POD SI FARA PORC DE CRACIUN , INCA CITIVA ANI . HITLERISTI DEMENTI , ATI DISTRUS TARA
Random imageUltimele stiri

loading...