2018-12-15 13:28


Ctitor de Catedrală cu certificat on-line

 |  15:10
Ctitor de Catedrală cu certificat on-line

Toţi cei care vor dona on-line bani, pe www.construimcatedrala.ro, pentru ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului, vor primi din partea Prea Fericitului Daniel certificate de donator. Conform unui mesaj de întâmpinare semnat de acesta, donatorii “vor fi pomeniţi de Biserică în rugăciunile sale pe care le înalţă zilnic pentru fericiţii şi pururea pomeniţii ctitori”.

Suma minimă pe care credincioşii o pot oferi on-line pentru a ajuta la finalizarea construcţiei este de 5 euro, însă pot dona şi 2 euro prin SMS la un număr valabil în toate reţelele. Până azi, pe site se înregistraseră 76 de donaţii.

Până în prezent, conform unui grafic publicat pe site-ul www.construimcatedrala.ro, lucrările la uriaşa construcţie sunt finalizate în proporţie de 3%. Catedrala va avea 120 m lungime, 70 m lăţime şi 120 m înălţime, şi se va desfăşura pe o suprafaţă de 38.000 de metri pătraţi. Patriarhia a primit deja, din partea Guvernului şi a autorităţilor locale bucureştene, sume importante de bani. Primăria sectorului 3 a donat 1,2 milioane de euro, iar sectorul 2 a contribuit, în 2010, cu 2,4 milioane de euro. Guvernul a alocat lucrărilor, pentru anul acesta, 10 milioane de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...