2019-01-24 07:16


Cum a făcut față Bucureștiul ploilor

 |  16:26
Cum a făcut față Bucureștiul ploilor

După ploile extrem de puternice din aceste zile, compania Apa Nova București anunță că, în teren, există 15 hidrocurățitoare, 5 autoutilitare și alte utilaje specifice, împreună cu echipele aferente pentru rezolvarea situațiilor punctuale apărute.

”În intervalul 07:00 - 15:00, au fost înregistrate 153 de solicitări pentru intervenție, dintre care aprox. 100 sunt deja soluționate la această oră, celelalte fiind în curs de soluționare.

Volumul undei de viitură tranzitate prin sistemul de canalizare, înregistrat la ora 16.00 era de circa 5 mil. mc, iar debitul maxim de circa 215 mc/s, în condițiile în care debitul Oltului (media anuală) este de 190 mc/s.

Mulțumim Administrației Naționale Apele Române pentru suportul oferit în vederea maximizării eficienței manevrelor la echipamentele hidromecanice.

Evenimentul pluvial este considerat unul excepțional, fiind emise de către ANM 13 avertizări de fenomene meteorologice periculoase imediate pentru Municipiul București. Măsurătorile până în acest moment, indică în mai puțin de 24h, depășirea volumului de precipitații normal pe toată luna în curs.

Din această cauză, există străzi cu acumulări de apă, dar datorită tuturor măsurilor luate, sistemul de canalizare rezistă, la limita de funcționare sub presiune” transmite Apa Nova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: ploi, bucuresti, apa nova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...