2019-01-18 20:49


Cum este VREMEA în această mini-vacanță. ATENȚIE la caniculă, dar nu uitați umbrela!

 |  09:56
Cum este VREMEA în această mini-vacanță. ATENȚIE la caniculă, dar nu uitați umbrela!

Weekendul vine cu vreme destul de caldă în cea mai mare parte a țării, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat. La munte, în special în jumătatea de nord a Carpaților Orientali și în zona Munților Apuseni, precum și în Maramureș, nordul Moldovei, Transilvania și Crișana, mai ales după orele amiezii, vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie și va cădea grindină. Săptămâna următoare debutează cu vreme instabilă în majoritatea regiunilor. Se vor semnala averse cu caracter torențial cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare la munte și în regiunile vestice, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade, informează Romania TV.

BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în continuare mai caldă decât normalul perioadei în cea mai mare parte a țării, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat. La munte, în special în jumătatea de nord a Carpaților Orientali și în zona Munților Apuseni, precum și în Maramureș, nordul Moldovei, Transilvania și Crișana, mai ales după orele amiezii, vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie și va cădea grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși pe arii restrânse 15...20 l/mp și punctiform 25...35 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala local și în Banat, în vestul și nordul Olteniei și în nordul Munteniei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 21 de grade pe litoral, până la 32 de grade în Lunca Dunări, iar cele minime se vor încadra între 10 și 18 grade.

BUCUREŞTI. Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. În zonele de deal și de munte, precum și în Maramureș, Moldova, Transilvania și Crișana înnorările vor fi temporar accentuate și vor fi averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și va cădea grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă care vor depăși local 15...20 l/mp și punctiform 25...35 l/mp. În aceste regiuni, valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă și se vor apropia de normalul perioadei. În rest, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit, iar manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala local. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade pe litoral și 32....33 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime între 11 și 18 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va rămâne călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jur de 31 de grade. Cerul va fi variabil, iar în special spre seară și în prima parte a nopții probabilitatea de apariție a averselor, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. Minima termică va fi de 16...18 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele deluroase și montane. În special după-amiaza și în prima parte a nopții, înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie și va cădea grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi importante. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade pe litoral și 30...31 de grade în sud-vestul țării, iar cele minime se vor încadra între 11 și 18 grade. BUCUREŞTI Vremea se va răci față de ziua precedentă și va deveni în general instabilă. În special spre seară și la începutul nopții înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. În cea mai mare parte a țării vremea va fi instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate și pe arii extinse se vor semnala averse ce vor avea caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și va cădea grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi importante. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 23 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 19...20 de grade pe litoral.BUCUREŞTI Vremea va fi în general instabilă. Îndeosebi spre seară și la începutul nopții înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

De miercuri vremea se va încălzi treptat, iar probabilitatea de apariție a fenomenelor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată la începutul și sfârșitul intervalului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-02

TAGURI: vreme, mini-vacanta, canicula, ploaie, sambata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
03 Iun 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri

loading...