2018-07-18 17:52


Cum se circulă la munte, pe Valea Oltului și pe autostrăzile din România

 |  10:47
Cum se circulă la munte, pe Valea Oltului și pe autostrăzile din România

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de carosabil umed pe autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea. Drumurile de munte sunt acoperite cu un strat subţire de zăpadă.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea ninge uşor, însă zăpada nu s-a depus, carosabilul fiind umed.

De asemenea, pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, cât şi pe DN7, în localităţile de pe Valea Oltului, carosabilul este tot umed, deşi ninge, zăpada se topeşte.

Pe majoritatea drumurilor naţionale carosabilul este umed, iar pe cele care tranzitează zonele de munte, este acoperit cu un strat subţire de zăpadă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-18

TAGURI: circulatie, autostrazi, munte, valea oltului

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.