2018-07-20 00:16


Cum se desfăşoară traficul aerian pe aeroporturile din Bucureşti

 |  09:59
Cum se desfăşoară traficul aerian pe aeroporturile din Bucureşti

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă pe cele două aeroporturi din București, însă nicio cursă nu a fost anulată.

CNAB a avertizat că unele zboruri pot înregistra întârzieri de până la 30 de minute.

'Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare și vânt în rafale, care transportă zăpada la sol. Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge sau depăși o oră', se precizează în comunicatul citat.

CNAB a mai menţionat că pe ambele aeroporturi ale Bucureștiului se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene.

De asemenea, informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-05

TAGURI: cum, desfasoara, trafic, aerian, aeroport, bucuresti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.