2018-12-15 10:02


Cum va fi VREMEA la începutul săptămânii viitoare

 |  09:43
Cum va fi VREMEA la începutul săptămânii viitoare

Vremea capricioasă din acest week-end nu-şi va schimba coordonartele nici în următoarele zile. Începutul de săptămână continuă cu vreme instabilă. Nu vor lipsi ploile, descărcările electrice, intensificări de vânt şi, izolat, grindina.

Luni

Vreme instabilă, cu averse, descărcări electrice, intensificări de vânt, de scurtă durată în special în sudul tării, local în centru, est și la munte și izolat și în rest. În zona montană cantitătile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 17...18 grade pe litoral și 26 de grade vestul și sud-vestul țării.

În București, luni, vremea va seamănă cu cea din week-end. Ușor instabilă, cu cer înnorat temporar peste zi, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Ne trezim cu 9-11 grade, iar la amiază se vor înregistra 22...23 de grade.

Marți

Instabilitatea se mută în vestul și sud-vestul țării și în zona montană unde va fi înnorat temporar accentuat și, pe arii restrânse, vor cădea ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului.

În restul țării, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17...18 grade pe litoral și 25...26 de grade în vest, sud-vest și centru. În București marți, o zi predominant frumoasă, cu cer variabil, vânt slab și moderat, 10-12 grade în zori, 23-24 la amiază.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-21

TAGURI: vreme, saptamana viitoare, ploi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...