2018-06-22 10:42


Cum va fi vremea miercuri şi joi. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

 |  14:50
Cum va fi vremea miercuri şi joi. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Cum va fi vremea miercuri şi joi. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti. Meteorologii anunţă că vremea va fi miercuri caldă pentru această perioadă din an în toată ţara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 21 de grade, iar cele minime între 3 şi 10 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a mai anunţat că cerul va fi temporar noros în jumătatea nordică, motiv pentru care va ploua pe arii extinse în Maramureş şi la munte şi local în Crişana, Transilvania şi Moldova.

În zona montană, la peste 1800 m altitudine, vor fi şi precipitaţii mixte.

Şi în Bucureşti vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 7...8 grade.

În cursul zilei de joi, valorile termice din ţară se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade, iar cele minime între -2 grade şi 10 grade. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: cum, este, vreme, miercuri, joi, prognoza, meteo, tara, bucuresti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.