2018-12-13 15:14


Cum va fi vremea vineri în ţară, la munte şi în Bucureşti

 |  14:56
Cum va fi vremea vineri în ţară, la munte şi în Bucureşti

Cum va fi vremea vineri în ţară, la munte şi în Bucureşti. Meteorologii anunţă că vremea va fi vineri în general închisă, temperaturile maxime fiind cuprinse între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -3 şi 9 grade.

De asemenea, pe arii restrânse vor fi lapoviţe şi ninsori în Moldova şi ploi în Dobrogea. În Muntenia va ploua, iar în celelalte regiuni vor fi ploi, lapoviţe şi ninsori. În zonele montane vor predomina ninsorile.

Potrivit ANM, în jumătatea de sud a teritoriului, cu precădere la deal şi la munte, cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp.

Şi în Bucureşti vremea se va menţine închisă şi temporar, în special seara şi în cursul nopţii, va ploua moderat cantitativ. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

La munte, vremea va fi în general închisă. Aria precipitaţiilor, predominant sub formă de ninsoare, se va extinde şi va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane. În Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali şi de Curbură, cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp. Vântul se va intensifica în a doua parte a intervalului cu precădere în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Orientali. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-26

TAGURI: cum, este, vremea, vineri, tara, munte, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...