2019-02-22 06:17


Cum vrea premierul TUDOSE să-i convingă pe români să își VACCINEZE copii. Ce i-a transmis ministrului SĂNĂTĂȚII

 |  14:28
Cum vrea premierul TUDOSE să-i convingă pe români să își VACCINEZE copii. Ce i-a transmis ministrului SĂNĂTĂȚII

Premierul Mihai Tudose a precizat că, în România, sunt 180.000 de copii nevaccinați de rujeolă și 80.000 - la poliomielită, cerându-i ministrului Sănătății, Florian Bodog, să stabilească "un procedeu" prin care să înțeleagă toți românii necesitatea vaccinării copiilor.

"Sunt 180.000 de copii nevaccinați de rujeolă și 80.000 nevaccinați la poliomielită (...) Nu e bine", a declarat Tudose, la începutul ședinței de Guvern de joi, potrivit Agerpres.

Totodată, șeful Executivului i-a solicitat ministrului Sănătății să stabilească un procedeu prin care românii să înțeleagă necesitatea vaccinării copiilor.

"Cel târziu săptămâna viitoare, să aveți împreună cu presa din România, cu tot ceea ce înseamnă mijloc de comunicare, să stabiliți un procedeu prin care să înțeleagă toți românii că trebuie să fie vaccinați copiii. Nu se poate așa ceva, fiindcă înțeleg că vaccinurile le avem, dar nu reușim să ajungem cu el la destinatari", a mai afirmat Tudose.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-13

TAGURI: tudose, vaccin, romani, copii, rujeola, poliomielita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CE PROCEDEU ?? NUMAI ABERATII
13 Iul 2017

Necesitatea vaccinarii este evidenta iar eficacitatea clara !! Orice persoana muscata de caine/picica/animal turbat stie ca, daca nu se duce rapid la vaccinare moare de turbare garantat (la turbare, daca te imbolnavesti nu mai ai nici o sansa!) !! Au fost cazuri recente si in Romania !! Deci nu exista indoiala !! Nu cred ca cineva sta pe ganduri in astfel de cazuri !! Asa e la toate vaccinurile obligatorii sau nu, sansele pentru un copil nevaccinat sa se imbolanavesca sunt maxime, iar mortalitatea este cea obisnuita in cazul fiecarei boli ! Adica, daca face poliomielita sau menigita, sansele de mortalitate sau paralizie pe viata sunt cele obisnuite in regiunile unde evolueaza boala si nu se vaccineaza !! Asta este toata explicatia !! Restul, efecte secundare sunt foarte rare, 1 la 100.000, depinde de boala, dar nu sunt mai mari decat in cazul oricarui medicament / pastila pe care il /o cumperi cu reteta !! Asa cum medicamentele dau reactii secundare (in procent ff mic) dar nimeni nu se plange, si la vaccinuri e la fel !!! Romani ascultati ce va recomanda medicul, nu ce va recomanda Olivia Steer !! Daca vi se imbolnaveste copilul mergeti la medic, nu la prezicatoarea Olivia Steer !! Cine are urechi sa auda, cine nu, sa suporte consecintele din cauza prostiei !!! Punct.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...