2018-12-16 08:15


Cum poţi completa formularele de recensământ sau numai CNP-ul pe internet

 |  13:23
Cum poţi completa formularele de recensământ sau numai CNP-ul pe internet

Ai completat formularele recensământului, însă ai omis şi CNP-ul, iar acum îţi e teamă că vei primi amendă? Nu ai fost găsit acasă în această perioadă? Reprezentanţii Institutului Naţional de Statistică au anunţat o formulă mai simplă, pentru bucureşteni, pentru cei care au refuzat să ofere codul numeric personal la prima vizită a recenzorului sau nu au fost înregistraţi până în momentul de faţă.

Astfel, pe site-ul , la secţiunea instrumentar, puteţi descărca formularele de recensământ, pe care le puteţi completa cu toate caracteristicile necesare sau doar cu CNP-ul, dar şi adresa pentru ca informaţia să ajungă la recenzorul repartizat în zona dumneavoastră. Modul prin care puteţi transmite formularele se poate face printr-un plic expediat la sediul sectorului de care aparţioneţi, scanate şi transmise prin e-mail la adresa specificată sau pe faxul primăriei respective. În cazul în care aveţi doar CNP-ul de completat, este neapărat nevoie să explicaţi această situaţie în informţie. Înainte de toate acestea, trebuie să anunţaţi Primăria de intenţia dumneavoastră de a completa formularele prin alte căi, şi nu prin vizita recenzorului.

Demersul este valabil doar pentru Bucureşti, deoarece este singura zonă din ţară care a rămas în urmă cu înregistrarea locuitorilor. “Aici sunt întâmpinate cele mai multe probleme. În restul ţării estimăm că se va termina mult mai devreme decât 31 octombrie”, ne-a spus un oficial al INS.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-21

TAGURI: recensamant, online
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...