2016-12-05 02:37

SOCIAL


Cum poţi completa formularele de recensământ sau numai CNP-ul pe internet

 |  13:23
Cum poţi completa formularele de recensământ sau numai CNP-ul pe internet

Ai completat formularele recensământului, însă ai omis şi CNP-ul, iar acum îţi e teamă că vei primi amendă? Nu ai fost găsit acasă în această perioadă? Reprezentanţii Institutului Naţional de Statistică au anunţat o formulă mai simplă, pentru bucureşteni, pentru cei care au refuzat să ofere codul numeric personal la prima vizită a recenzorului sau nu au fost înregistraţi până în momentul de faţă.

Astfel, pe site-ul , la secţiunea instrumentar, puteţi descărca formularele de recensământ, pe care le puteţi completa cu toate caracteristicile necesare sau doar cu CNP-ul, dar şi adresa pentru ca informaţia să ajungă la recenzorul repartizat în zona dumneavoastră. Modul prin care puteţi transmite formularele se poate face printr-un plic expediat la sediul sectorului de care aparţioneţi, scanate şi transmise prin e-mail la adresa specificată sau pe faxul primăriei respective. În cazul în care aveţi doar CNP-ul de completat, este neapărat nevoie să explicaţi această situaţie în informţie. Înainte de toate acestea, trebuie să anunţaţi Primăria de intenţia dumneavoastră de a completa formularele prin alte căi, şi nu prin vizita recenzorului.

Demersul este valabil doar pentru Bucureşti, deoarece este singura zonă din ţară care a rămas în urmă cu înregistrarea locuitorilor. “Aici sunt întâmpinate cele mai multe probleme. În restul ţării estimăm că se va termina mult mai devreme decât 31 octombrie”, ne-a spus un oficial al INS.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-21

TAGURI: recensamant, onlineComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tranzacții de 61 de milioane de lei de Black Friday Valoarea tranzacţiilor online de Black Friday ajunsese la 61,2 milioane de lei în intervalul... 18 Noi 2016 | (0)
Românii din disapora pot plăti online taxele și impozitele datorate în țară Începând cu 1 decembrie, românii din străinătate pot plăti online taxele și impozitele,... 02 Dec 2016 | (0)