2016-10-22 03:10

SOCIAL


Cum poţi completa formularele de recensământ sau numai CNP-ul pe internet

 |  13:23
Cum poţi completa formularele de recensământ sau numai CNP-ul pe internet

Ai completat formularele recensământului, însă ai omis şi CNP-ul, iar acum îţi e teamă că vei primi amendă? Nu ai fost găsit acasă în această perioadă? Reprezentanţii Institutului Naţional de Statistică au anunţat o formulă mai simplă, pentru bucureşteni, pentru cei care au refuzat să ofere codul numeric personal la prima vizită a recenzorului sau nu au fost înregistraţi până în momentul de faţă.

Astfel, pe site-ul , la secţiunea instrumentar, puteţi descărca formularele de recensământ, pe care le puteţi completa cu toate caracteristicile necesare sau doar cu CNP-ul, dar şi adresa pentru ca informaţia să ajungă la recenzorul repartizat în zona dumneavoastră. Modul prin care puteţi transmite formularele se poate face printr-un plic expediat la sediul sectorului de care aparţioneţi, scanate şi transmise prin e-mail la adresa specificată sau pe faxul primăriei respective. În cazul în care aveţi doar CNP-ul de completat, este neapărat nevoie să explicaţi această situaţie în informţie. Înainte de toate acestea, trebuie să anunţaţi Primăria de intenţia dumneavoastră de a completa formularele prin alte căi, şi nu prin vizita recenzorului.

Demersul este valabil doar pentru Bucureşti, deoarece este singura zonă din ţară care a rămas în urmă cu înregistrarea locuitorilor. “Aici sunt întâmpinate cele mai multe probleme. În restul ţării estimăm că se va termina mult mai devreme decât 31 octombrie”, ne-a spus un oficial al INS.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-21

TAGURI: recensamant, onlineComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Internauții de peste 55 de ani nu își iau măsuri de protecție online Utilizatorii de internet vârstnici au mai puține cunoștințe despre riscurile activității... 09 Oct 2016 | (0)
Nu puteți fi executat silit dacă ați luat credit exlusiv online În urma unui proces de contestare a executării silite, Judecătoria Sectorului 1 București a... 13 Oct 2016 | (1)