2017-01-21 23:41

SOCIAL


Cum să creezi bijuterii cu motive balcanice

 |  13:20
Cum să creezi bijuterii cu motive balcanice

Centrul de dezvoltare a creativităţii, Creative Arts organizează astăzi şi mâine primul workshop de podoabe şi ornamente balcanice, sub îndrumarea artiştilor plastici Anca Spiridon şi Genoveva Pitica. Atelierul se va desfăşura sub numele “Podoabe Balcanice” cu începere de la ora 14:00, în cadrul Balkanik Festival (Grădina Uranus, nr. 144) şi se adresează tuturor celor pasionaţi de bijuterii şi decoraţiuni hand-made şi de motivele tradiţionale, specifice ţărilor din Balcani.

Pe parcursul întregii desfăşurării a Balkanik Festival, participanţii vor învăţa, la standul Creative Arts, cum să realizeaze decoraţiuni cu motive ungureşti, sârbeşti sau turceşti sau cum să accesorizeze, în stil ţigănesc, o ţinută de damă de toamnă-iarnă. Participanţii vor avea ocazia să vadă şi să realizeze codiţe în stil romanes, prinse cu bănuţi aurii şi accesorii înflorate. La finalul atelierului, orice podoabă sau ornament poate fi achiziţionat de către cel care l-a realizat.

Înscrierea la atelierul “Podoabe Balcanice” este gratuită şi se poate face la standul CREATIVE ARTS, în incinta Grădinii Uranus nr. 144. Durata unui atelier este cuprinsă între 20 minute şi o oră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image