2017-01-20 10:05

SOCIAL


Cupidon vine la Grădina cu Artişti

 |  13:30
Cupidon vine la Grădina cu Artişti

Între 10 şi 14 februarie, la parterul Bucureşti Mall (intrarea dinspre parcarea supraterană), va avea loc Grădina cu Artişti – Ediţie specială de Valentine’s Day, manifestare dedicată îndrăgostiţilor şi iubitorilor de artă.

Evenimentul, aflat la cea de-a 5-a ediţie, se va desfăşura între orele 10.00 şi 22.00 şi cuprinde o serie de ateliere de creaţie artistică şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi acesorii „hand-made”.

Cadouri unice

Grădina cu artişti devine, astfel, locul unde orice îndrăgostit va putea realiza cu propriile mâini şi imaginaţie un cadou unic pentru iubitul sau iubita sa. Singura condiţie pentru a da o formă şi un conţinut acestui cadou este participarea gratuită la ateliere de creaţie artistică cum ar fi cele de artă verde, pictură, modelaj, bijuterii hand-made, felicitări.

Îndrăgostiţii îşi pot exersa talentul artistic, învăţând să realizeze produse inedite precum tablouri şi podoabe din seminţe, măşti din scoarţă de copac, bijuterii din ceramică sau mărgele, haine personalizate, tutu-uri de balerină, etc. Cei care nu au timp sau talent pentru a realiza cadourile le pot cumpăra din cadrul târgului.

Concursuri şi show-uri

În Grădina cu Artişti, de Valentine's Day, îndrăgostiţii vor învăţa dansul mirilor, dar şi paşi de: salsa, bachata, zumba, tango şi de breakdance. Cei prezenţi se vor amuza la spectacolele de teatru şi se vor delecta la concertele romantice live. Cei mai curajoşi se pot întrece în declaraţii de dragoste, pot demonstra cât sunt de compatibili în cuplu sau se pot săruta ore întregi, toate aceste în cadrul concursurilor cu premii.

Programul atelierelor

Intrarea este liberă. Programul atelierelor de creaţie este următorul: 10, 12 şi 14 februarie , între orele 16.00şi 21.00), 11 şi 12 februarie 2012, între orele 11.00 şi 21.00). Spectacolele şi concursurile vor avea loc pe 11, 12 şi 14 februarie, între orele 18.00 şi 21.00. Mai multe informaţii se pot găsi pe blog-ul evenimentului: . 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-17

TAGURI: gradina, artisti, Cupidon, indragostiti, Valentine’s-Day, cadouri, dans, spectacol, atelierComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image