2016-10-22 12:12

SOCIAL


Cursuri gratuite pentru bone

 |  16:27
Cursuri gratuite pentru bone

Primul curs gratuit de pregătire din cadrul Şcolii Bonelor începe la Bucureşti pe data de 15 februarie şi durează aproximativ 10 săptămâni. Tot la mijlocul lunii februarie vor începe cursurile şi în judeţele Bacău, Neamţ, Vaslui, Suceava şi Botoşani. Cursurile au rolul de a ajuta participantele să dobândească cunoştinţe despre comunicarea cu familia şi copilul, dezvoltarea fizică a acestuia, cum gândeşte şi cum simte un copil, felul în care socializezi cu el, noţiuni de prim-ajutor şi de nutriţie. Cursantele vor învăţa şi despre drepturile lor contractuale în relaţia cu familia copilului, despre fişa postului şi conduita corectă a unei baby-sitter. Pentru Bucureşti, înscrierea se poate face până pe 31 ianuarie 2012. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi . 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-06

TAGURI: bona, curs, scoala, gratuit, inscrieri, copiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

5 mii de copii au o masă caldă gratuită În august 2016, consilierii locali al Sectorului 6 din Municipiul Bucureşti au adoptat proiectul... 18 Oct 2016 | (0)
Începe concursul pentru directori de școli. Iată calendarul Proba scrisa a concursului pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct din... 11 Oct 2016 | (2)