2018-12-19 08:06


Dacian Cioloş vrea o informare privind pregătirile pentru iarnă

 |  12:04
Dacian Cioloş vrea o informare privind pregătirile pentru iarnă

Premierul Dacian Cioloș le-a solicitat miniștrilor de Interne şi Transporturilor să prezinte o informare în Guvern privind pregătirile pentru iarnă. Prim-ministrul a ţinut să precizeze că nu vrea ca sezonul rece să ne prindă pe nepregătite.

"O să îi rog pe domnul ministru Petre Tobă și pe domnul ministru al Transporturilor Dan Costescu să ne facă o scurtă prezentare privind pregătirile de iarnă. N-aș vrea să ne prindă pe nepregătite. Cu elementele pe care le aveți, tot Guvernul să fie informat cum stăm și ce informații ați primit dumneavoastră de la predecesorii dumneavoastră în legătură cu acest lucru. În cel mai scurt timp, în următoarele zile, aș vrea să organizați o întâlnire cu factorii responsabili la care o să particip și eu ca să vedem cum stăm, de unde pornim și ce mai e de făcut în perioada imediat următoare", a afirmat Dacian Cioloș, începutul ședinței săptămânale de Guvern, transmite Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19
Citeste si:
Dacian Cioloş: Guvernul adoptă o OUG privind organizarea unor ministere

TAGURI: dacian ciolos, informare, pregatire, iarna, sezon, rece
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCIETATEA CIV. NECIOROSSISTA
19 Noi 2015

PENTRU NECUNOASTEREA PRIORITATILOR UMANE SI SOCIALE. Pentru pasivitate si lipsa de interes dovedite fata de urmarile dezastrului de la "Clubul COLECTIV" mai precis indiferenta aratat fata de victimele acestui dezastru DECEDATE de zece zile in strainatate si lasate abandonate (nerepatriate) BLOCUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE format din sindicate, asociatii, federatii, ong-uri, presa, etc. cere URGENT DEMISIA sefului statului JOHANNIS si a Guvernului CIOLOS din functiile publice si solicita totodata CERCETAREA de catre autoritatile competente ale statului roman si ale U.E. a FAPTELOR INFRACTIONALE deosebit de grave . SUNT DOVEZI CLARE ca AUTORITATILE responsabile ale statului roman au PRODUS PREJUDICII foarte GRAVE atat interesului national , PRESTIGIULUI ROMANIEI cat si rudelor acestor victime. Romania este in continuare CAPTURATA de MAFIOTI si trebuei salvata!
Random imageUltimele stiri


loading...