2018-12-10 06:22


De 1 decembrie, Palatul Victoria îşi deschide porţile. Dacian Cioloş, gazda evenimentului

 |  12:13
De 1 decembrie, Palatul Victoria îşi deschide porţile. Dacian Cioloş, gazda evenimentului

Guvernul organizează de 1 decembrie Ziua Porţilor Deschise la Palatul Victoria. Premierul Dacian Cioloș va fi gazda evenimentului, Guvernul putând fi vizitat între orele 11:00 și 16:00.

„Primul-ministru Dacian Cioloș, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, șeful Cancelariei Primului-ministru Ioan Dragoș Tudorache și secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu vor fi gazdele românilor care doresc să viziteze clădirea Guvernului”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Premierul Dacian Cioloş a afirmat, la rândul său, că „responsabilitatea, transparența și deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că așteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituțiilor sunt profund îndreptățite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificații pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine”, a afirmat prim-ministrul.

Începând cu ora 11:00, premierul Dacian Cioloș va participa la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Constituției din București. Imediat după aceea, prim-ministrul va veni la Palatul Victoria.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-30

TAGURI: 1, decembrie, palatul, victoria, deschide, portile, dacian ciolos, gazda, eveniment
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...