2018-07-16 15:12


De Crăciun, un urs s-a plimbat liber pe străzile Ploieştiului

 |  14:10
De Crăciun, un urs s-a plimbat liber pe străzile Ploieştiului

Locuitorii din Ploieşti nu pot spune că au avut parte de o zi de Crăciun prea liniştită. În locul renilor lui Moş Crăciun, prahovenii s-au întâlnit pe stradă cu un ...urs.

Alarma a fost dată de un lucrător CFR, care a sunat la numărul de urgențe, 112, anunțând prezența animalului în zona Gării de Nord. Inițial s-a crezut că este scăpat de la grădina zoologică, însă după verificari s-a stabilit ca nu este așa, scrie Reporterntv.ro.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și Jandarmeriei, care au tranchilizat ursul și l-au plimbat prin oraș aproape două ore, cu antemergători, până a fost introdus în captivitate. În prezent, animalul se află în grija angajaților Grădinii Zoologice, care bănuiesc că acesta ar fi fost mânat de foame până în oraș, din pădurile din Blejoi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-26

TAGURI: craciun, urs liber, ploiesti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.