2019-02-15 23:18


DE TOT RÂSUL: Au ridicat un monument în cinstea asfaltării, dar nu le-a mai ajuns ASFALTUL

 |  22:49
DE TOT RÂSUL: Au ridicat un monument în cinstea asfaltării, dar nu le-a mai ajuns ASFALTUL

Atât de mare a fost mândria autorităţilor din Vela, judeţul Dolj, că vor asfalta un drum, încât au ridicat o cruce în cinstea modernizării. Doar că, până a fost gata crucea, s-au terminat şi banii pentru lucrări. Ca un făcut, asfaltul s-a oprit la câţiva metri înaintea monumentului.

Sătenii care l-au ridicat sunt supăraţi acum nu doar că nu li s-a asfaltat tot drumul, ci şi că pe cruce sunt trecuţi doar consilierii locali.

Deşi primarul, viceprimarul şi consilierii locali şi-au trecut numele pe monument, mai marii spun că nu a fost ridicat pentru fala autorităţilor locale. Ci pentru localnici.

Deşi de asfaltare n-au prea avut noroc, localnicii din Ştiubei sunt mândri de monumentul lor.

Mai sunt alţi 5 kilometri din satul Ştiubei de pământ, însă nu mai sunt fonduri. Până acum, în drumul comunal au fost învestite 8,3 milioane de lei, transmite Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-04

TAGURI: monument, asfaltare, vela, judetul dolj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Iul 2018

Dar autoritatile din Sibiu ce mandre au fost cand au modernizat aeroportul din localitate si s a constatat ca de fapt au facut un mare rahat in ploaie si o mare bataie de joc Camerele electrice prin care aeroportul era automatizat si semnalizat aveau infiltratii de apa Semnalizarile functionau aiurea astfel incat avioanele puteau fi oricand scoase in afara pistei Usile de la garaje erau mai mici si masinile nu mai puteau intra in garaj ...Capatul pistei s a surpat ...si au fost cheltuite o suta de milioane de euro Cine era primar atunci ??Iohannis ,,omul neamt ,,,omul infatuat si ingamfat ..dar prost de pute si hot la fel ..
ANONIM
05 Iul 2018

Iata o Romanie pe care ar vrea sa o conduca un bou neavenit spre dezastru suprem Iohannis .ca despre el e vorba ar vrea sa faca toata Romania precum a facut el aeroportul Sibiu Atunci el a iesit cu un gheseft de 100 de milioane de euro Aeroportul a devenit o groapa care se erodeaza si se darama iar el a cumparat de pe urma lui printre altele un casoi ca un palat pentru ai sai parinti pensionari amarati Acolo va pleca el la terminarea mandatului de presedinte mandat de rahat condus de un sas impostor
INFO
05 Iul 2018

Ce bine informat esti Anonimule ;) Esti PSD-ist sau esti scolit de ei amaritule?
ALT ANONIM
06 Iul 2018

Partidee socialiste-gen PSD sunt partidele oamenilor saraci.Iata o mostra de ,,saracie',preluata din ziarul de azi:,,Guvernul Dancila a aprobat, în şedinţa de joi, o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al municipiului Bucureşti de către Speranţa Cliseru, se arată într-un comunicat al Executivului. Speranța Cliseru a fost consilier al primarului general, Gabriela Firea, din iunie 2016, și a deținut funcția de administrator provizoriu în Consiliul de Administrație al Regiei Autonome de Transport București (RATB). În trecut, Speranta Cliseru a fost administrator public al orasului Voluntari si prefect al judetului Ilfov in perioada 2013-2014. Pe când era prefect de Ilfov, Speranța Cliseru a devenit proprietara a nu mai puțin de patru apartamente într-un singur an, 2013. Per total, ea are în proprietate șase apartamente. Patru dintre ele sunt în Brașov, unul în Constanța, iar cel de-al șaselea se află în București, în Cartierul 1 Mai. Cliseru mai deține patru terenuri – două în Constanța, unul în Voluntari și altul în Brașov – și deține o limuzină Mercedes C Classe., scrie Stiripesurse.ro. Intrebare:care o fi secretul ?
Random imageUltimele stiri

SOLUTII eficiente pentru controlarea STRESULUI Acum 56 min | (0)
Sfaturi si curiozitatiSTARBAG
loading...