2017-01-20 12:10

SOCIAL


De luni, impozitele se plătesc de la calculator

 |  16:01
De luni, impozitele se plătesc de la calculator

Bucureștenii care locuiesc în sectorul 3 își vor putea achita de luni, 6 februarie, taxele și impozitele locale prin Sistemul Național Electronic de Plată online cu cardul bancar, pe baza unui user name și o parolă.

Pentru a putea accesa sistemul național wwww., bucureștenii trebuie să se prezinte la sediul Direcției de Impozite și Taxe Locale Sector 3 din str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5 pentru obținerea credențialului (user și parolă), cu care se vor putea autentifica în vederea plăţilor pe internet. Programul de lucru cu publicul al DITL este în zilele de luni, marţi, miercuri, vineri între orele 8.30-16.30 şi joi de la 8.30 la 18.30.

Actele necesare pentru obținerea userului și parolei sunt: cererea tip alături de copia și originalul buletinului sau a cărții de identitate.

Plata impozitelor şi taxelor locale în sectorul 3 se poate face și la oficiile poştale din Capitală, la agenţiile CEC din Sectorul 3 şi la cele trei sedii ale Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale din:

str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5;

str. Sf. Vineri nr. 32;

str. Câmpia Libertăţii nr. 36.

De asemenea, persoanele fizice arondate sediului DITL Sector 3 au la dispoziţie şi serviciile oferite de Biroul Unic din str. Lucrețiu Pătrăcanu unde funcţionează cinci ghişee (dintre care patru pentru constatare impunere persoane fizice şi unul pentru urmărire persoane fizice) şi patru casierii.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 la tel. 021.341.17.61 și de pe site-ul


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-09

TAGURI: taxe, plata, on-line, impozite, user, parola, cerere



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image