2018-11-19 13:32


Decizia magistraţilor privind retragerea Ordinului Steaua României lui Laszlo Tokes

 |  12:27
Decizia magistraţilor privind retragerea Ordinului Steaua României lui Laszlo Tokes

Magistraţii de la Curtea de Apel București au respins ca neîntemeiată cererea prin care Laszlo Tokes l-a chemat în judecată pe președintele Klaus Iohannis pentru retragerea Ordinului 'Steaua României' în grad de Cavaler.

Tokes a solicitat judecătorilor anularea decretului semnat pe data de 4 martie 2016 de președintele Klaus Iohannis, prin care i-a fost retras Ordinul Național "Steaua României".

Administraţia Prezidenţială anunţa, într-un comunicat de presă, că șeful statului a semnat atunci retragerea decorației acordate lui Laszlo Tokes, având în vedere hotărârea Consiliului de Onoare pentru Ordinul Național "Steaua României" din 20 septembrie 2013.

"Cel care acordă o distincție vrea să răsplătească pe cel distins, să răsplătească un merit, cel care primește și acceptă această distincție trebuie să recunoască România și Constituția României, să aprecieze valorile care stau la baza Constituției României. Având în vedere toate acestea, am decis să retrag Ordinul 'Steaua României' dlui Laszlo Tokes", preciza preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-16

TAGURI: decizie, magistrat, retragere, ordin, steaua, romaniei, laszlo tokes
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STRIVIȚI PĂDUCHELE!
17 Noi 2016

ĂSTUIA TREBUIE SĂ I SE ACORDE ORDINUL ”CHRISTOȘII MĂ-SII”, DUPĂ CARE SĂ FIE ATÎRNAT DE POMUL DE CRĂCIUN DIN PIAȚA OBOR!
Random imageUltimele stiri


loading...