2018-12-19 14:13


Decizia mult aşteptată a Patriarhiei, după tragedia Colectiv

 |  18:13
Decizia mult aşteptată a Patriarhiei, după tragedia Colectiv

Arătat de multe ori cu degetul pentru afirmaţii necuvenite în cazul tragediei de la Colectiv şi nu numai, părintele Constantin Stoica, ani buni purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, a fost schimbat din funcţie. Astfel, Vasile Bănescu, profesor de religie şi realizator de emisiuni la Trinitas TV a devenit vocea oficială a BOR.

Decizia mult aşteptată a Patriarhiei, după tragedia Colectiv
zoom
"Dragi prieteni, din ziua de 16 noiembrie 2015, echipei de la Biroul de presa al Patriarhiei Romane i s-a alaturat domnul consilier patriarhal Vasile Banescu, realizator de emisiuni la TRINITAS TV, care va prelua responsabilitatea de purtator de cuvant al Patriarhiei Romane.

Parintele consilier patriarhal Constantin Stoica si parintele consilier patriarhal Ciprian Apetrei isi desfasoara in continuare activitatea la Biroul de presa al Patriarhiei Romane impreuna cu parintele inspector eparhial Bogdan Teleanu. In viitorul apropiat, la inceputul lunii decembrie, intentionam sa organizam o intalnire informala cu toti colaboratorii din media ai Patriarhiei Romane", se arata intr-un comunicat remis, marti, presei.

"Iata si o veste buna! Un LAIC (mirean) a devenit noul purtator de cuvant al Patriarhiei Romane. Asa e, Biserica este formata din cler SI popor... Iar dl Vasile Banescu, profesor de religie, realizator TV si intelectual foarte bine echipat, va fi cu siguranta un interlocutor mult mai placut si pentru presa, si pentru noi... Ii urez mult succes! ", a comentat pe Facebook Teodor Baconschi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: patriarhie, constantin stoica, colectiv, purtator de cuvant, vasile banescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...