2018-07-22 23:22


Decizie CAB: Şapte hectare de teren din Parcul Herăstrău revin în proprietatea municipalităţii Capitalei

 |  14:56
Decizie CAB: Şapte hectare de teren din Parcul Herăstrău revin în proprietatea municipalităţii Capitalei

Şapte hectare de teren din Parcul Herăstrău revin în proprietatea municipalităţii Capitalei, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, care a hotărât să anuleze documentele prin care Biroul de Turism şi Tranzacţii SA (BTT) a primit un certificat de proprietate asupra terenului.

CAB a dat câştig de cauză Primăriei Capitalei şi Clubului Sportiv Studenţesc, în procesul în care aceştia reclamau faptul că cele şapte hectare de teren din Parcul Herăstrău au trecut în proprietatea privată, în mod ilegal, în urma unui ordin de ministru în anul 1999.

În urma analizării actelor depuse la dosar, judecătorii au constatat "nulitatea absolută a certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra terenurilor seria M 15 numărul 0053/ 22 decembrie 1999 emis de catre Ministerul Tineretului şi Sportului".

CAB a mai constatat şi "nulitatea absolută a contractului de vânzare cumpărare autentificat sub nr. 2152/ 28 iulie 2003 de către notarul public Marincă Eugen încheiat între SC Biroul de Turism pentru Tineret SA şi SC Domino 94 Impex SRL cu privire la imobilul teren din Şoseaua Nordului numărul 7-9, sector 1".

În urma deciziei, cele şapte hectare de teren din Parcul Herăstrău vor reveni în administrarea municipalităţii.

Decizia CAB este irevocabilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-12

TAGURI: decizie, cab, sapte, hectar, teren, parc, herastrau, revine, proprietate, municipalitate, capitala, certificat

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

9 TRUCURI. Cum să SLĂBEȘTI în timp ce dormi Acum 8 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.