2019-03-22 04:37


Decizie Camera Deputaţilor: Bărbaţii vor avea oficial o Zi a lor

 |  13:15
Decizie Camera Deputaţilor: Bărbaţii vor avea oficial o Zi a lor

Proiectul de lege pentru declararea zilei de 8 martie - Ziua femeii și 19 noiembrie - Ziua bărbatului a fost adoptat, miercuri, de plenul Camerei Deputaților, cu 204 voturi "pentru", 16 "împotrivă" și 63 de „abțineri”.

Raportul Comisiei pentru egalitate de șanse arată că propunerea legislativă are ca obiect de reglementare declararea zilei de 8 martie — Ziua femeii și 19 noiembrie — Ziua bărbatului. Scopul iniţiativei este eliminarea discriminării dintre femei și bărbați și creșterea gradului de conștientizare privind concilierea vieții de familie cu viața profesională.

Potrivit raportului, „sărbătorirea zilei femeii și a zilei bărbatului este un prilej pentru a îmbunătăți relațiile dintre sexe, de a evidenția realizările și contribuțiile lor la comunitate, familie, căsătorie și prezentarea unor modele de urmat”.

Sursa citată mai precizează că Ziua femeii nu trebuie confundată cu ziua mamei, iar Ziua bărbatului cu cea a tatălui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-03

TAGURI: decizie, camera, deputatilor, barbat, are, oficial, zi, 19, noiembrie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GICA
03 Feb 2016

ESTE BINE. VOM AVEA SI NOI BARBATII INAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE DIN NOIEMBRIE ANUL ACESTA CATE O BERE GRATIS. PARTIDELE VOR AVEA MOTIV SA SPUNA CA NU DAU MITA ELECTORALA CI DAU DOAR CATE O BERE SAU CATE O CALDARE DE ZIUA BARBATULUI. SA FIM SANATOSI SI LA PUNGA GROSI...NOI BARBATII IAR POLITICIENII SA-SI VADA DOAR INTERESUL SI PENSIILE "NESIMTITE "( ASA CUM A ZIS DOMNUL BASESCU CAND ERA presedinte )
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...