2019-01-20 02:56


Decizie CCR: Când se vor putea pensiona femeile

 |  21:59
Decizie CCR: Când se vor putea pensiona femeile

Femeile trebuie să aibă posibilitatea să se pensioneze la aceeaşi vârstă la care se pensionează şi bărbaţii. Este decizia luată, astăzi, de Curtea Constituţională.

Judecătorii CCR spun că femeile trebuie să aibă dreptul să opteze dacă îşi continuă activitatea în muncă până la vârsta de 65 de ani. În caz contrar se face o discriminare pe criterii de sex.

În plus, încheierea contractului de muncă la o vârstă mai mică decât cea a bărbatului încalcă dreptul la muncă al femeii.

Judecătorii CCR au fost sesizaţi cu excepţia de neconstituţionalitate privind legea sistemului unitar de pensii de Tribunalul Bucureşti.

În acest moment, vârsta de pensionare a femeilor este de 60 de ani şi 10 luni, iar ea creşte etapizat, până în 2030, când va ajunge la 63 de ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-05

TAGURI: ccr, decizie, pensionare, femei, barbati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
08 Iun 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri

loading...