2019-01-21 22:30


DECIZIE la Guvern: Pensiile speciale pot fi CUMULATE cu pensiile publice

 |  19:52
DECIZIE la Guvern: Pensiile speciale pot fi CUMULATE cu pensiile publice

Guvernul a hotărât printr-o ordonanţă de urgenţă că pensiile speciale pot fi cumulate cu pensiile publice. Actul normativ elimină, din lege, interdicţia introdusă tot de Executiv, cu doar două săptămâni înainte.

Vizaţi de măsură sunt foşti parlamentari, magistraţi, grefieri, aviatori şi diplomaţi. În total, aproximativ 9 mii de pensii speciale.

Opoziţia critică decizia de a menţine aceste privilegii şi cere anularea lor.

A rămas însă în vigoare o prevedere dată tot prin ordonanţă de urgenţă, cea care interzice cumulul a două pensii speciale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-06

TAGURI: decizie, guvern, pensii speciale, pensii publice
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
06 Ian 2018

"Opozitia cere..." Aiurea!Opozitia lu' peste prajit...Multi dintre beneficiari sunt parte din "opozitie", mai bine-zis din "O Pozitie", pozitia de drepti si tarash...Cea ce este insa si important(si de neacceptat) este ca poporul roman accepta fara a clipi ca un sub 0,2% din total populatie( conducerile) sa-si arunce dejectiile in capul lor, oricand si oricum...Natia romana(masele) trebuie sa aiba o ceafa f. groasa de pot suporta orice jug, dar nu mai groasa ca obrazul conducerilor("intelectualitatea" si emanatii lor), care sunt cei care fabrica-sau importa- permanent, juguri pentru populatie...Face exceptie" garantul drepturilor si libertatilor poporului", adica pres-edintele, care are si ceafa si obrazul, la fel de gros, insa amandoua false, fara fibra, doar slanina ranceda...
ROMANIA
06 Ian 2018

Nu mai scapam odata de mutantii astia genetici.ratatii astia.animale.
UN SUPARAT
07 Ian 2018

"CINE IMPARTE PARTE ISI FACE". ERAM CONVINS CA ASA SE VA INTAMPLA. CUM SA ACCEPTI SA TI SE TAIE O PENSIE. ADICA UNII CU MALAIUL ALTII ...CU...OMUL DE RAND NU ARE DREPTUL ...PARLAMENTARII FAC ORICE.....EU NU VOI MAI VOTA ....CEILALTI SA FACA CE VOR...ASTA E ROMANIA...PARLAMENTUL FACE CE VREA DOAR IN INTERESUL SAU ...NU AL POPORULUI DIN CARE SI EL FACE PARTE ...PACAT MARE PACAT....LEGILE SUNT PENTRU EI ...
AELIA
07 Ian 2018

Cleptocratia in actiuneI! In romania forma de regim politic se numeste cleptocratie,"Conducerea de catre hoti"!
Random imageUltimele stiri

loading...