2017-01-23 02:36


Demisie la Primăria Capitalei

 |  17:41
Demisie la Primăria Capitalei

Consilierul general Dumitru Dincă şi-a anunţat ieri, la şedinţa CGMB, demisia din PDL. „Această decizie am luat-o după ce unul dintre colegii din PDL mi-a spus un lucru care m-a determinat să iau această decizie. Şi anume că domnul Emil Boc a spus în şedinţa de partid că pot să iasă toţi revoluţionarii în stradă, însă el nu va renunţa şi nu le va da absolut nimic”, a afirmat Dincă. El a spus că se declară consilier independent, acest statut avându-l şi primarul general, Sorin Oprescu. „În calitate de revoluţionar nu pot să fiu alături de colegii mei. Eu nu am nevoie decât de amărâta de pensie de 70 lei. Sunt oameni printre revoluţionari care au nevoie de această indemnizaţie”, a afirmat Dumitru Dincă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-19

TAGURI: primarie, consilier, demisie, revolutionari, sedintaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
31 Ian 2012

Pai nu se compara situatiile!Sorin Oprescu a fost ales INDEPENDENT,pe cand Dumitru Dinca a intrat pe lista unui partid.
PDL
31 Ian 2012

Oprescu este nomul PDL , a mentinut in functii toti oameni lui videanu si a continuat afacerile cu acestia Se vede faorte bine aceasta relatie oprescu+ PDL la cum arata Bucurestiul
ARES
31 Ian 2012

Nu,domnul Dinca nu poate proceda asa cum vrea dansul!Mai mult ca sigur ca va fi inlocuit cu urmatorul candidat de pe lista pedelacilor.Cat despre indrazneala de a se compara cu Sorin Oprescu,ce sa mai zici?Tupeu,la greu!
DEDE
31 Ian 2012

ar fi cazul ca domnul oprescu sa plece, ca deja ne-am saturat de cat a putut sa ne fure si el sa nu faca nimic, nu se mai poate. Jos oprescu.
BEATRICE
31 Ian 2012

hai oprescu ce mai stai,,ca nu te mai vrem ca primar ca nu ai facut nimic...lasa-ne ca ne-am saturat cat ai putut sa ne furi.
COCA
31 Ian 2012

oprescu e cel care trebuie sa plece de la primarie..el ne trage in jos, nu face nimic, pleaca odata oprescu ca ne-am saturat de cat ne minti si furi
NELA
31 Ian 2012

singurul care ar trebui sa plece este oprescu nu alticeva ...ca ne-a furat pana nu a mai putut, nu se mai poate asa ceva
ADI
31 Ian 2012

nu inteleg de ce a demisionat..singurul care ar trebui sa plece de a primarie este oprescu nu altcineva.
CRISTINA
31 Ian 2012

cam ciudat, singurul care trebuie sa plece de la primaria capitalei este oprescu, nu altcineva..asa ca
SABINA
31 Ian 2012

oprescu sa plece de la capita nu altcineva...el nu mai are ce cauta acolo.
MONI
31 Ian 2012

mda cel care ar trebui sa isi ia talpasita este oprescu de la primaria capitalei nu altcineva...asa ca oprescu pleaca
BITA
31 Ian 2012

oprescu este singurul care ar trebui sa plece din primarie nu altcineva.
ANCA
31 Ian 2012

Nu o sa ajungem nicaieri daca oamenii care gandesc ca noi isi schimba model de a gandii dupa cum bate vantul ! Cat despre Oprescu ce pot spune , are nevoie de bani de campanie si din cauza asta vrea sa dea jos radetul si sa construiasca cladiri mari ?
ROBERT
01 Feb 2012

Odata cu plecarea lui Dumitru Dinca speram sa plece si Oprescu ! A stricat de tot capitala ! Noi nu iti dam bani de campanie , nu ne mai sabota !!
LUCIAN
01 Feb 2012

Dumitru dinca nu est eun om de cuvant , pleaca acum din PDL pt ca trece printr-o faza proasta ? De oprescu ce ziceti ? ala ar trebui sa dispara de pe fata pamantului ! numai rau a facut si vrea sa faca !
IRINA
01 Feb 2012

Bine ca a scapat PDL-ul de oameni falsi ! Ar trebui sa scapam si de oprescu de pe functia de primarul capitalei ! Auzi la el vrea sa construiasca cladiri noi acum , in momentul asta ! Nu a mai furat de mult si are nevoie de bani de campanie ?
ELENA
01 Feb 2012

dupa cum observ si ceilalti comentatori inteleg ca populatia romaniei incepe sa deschida ochii ! Ft bn , cine nu are fata de pdl sa nu mai fie ! Sunt destui capabili ! Iar despre kk-tul de oprescu , ma abtin ... nu merita sa ne punem la mintea lui !
RALUCA
01 Feb 2012

Felicitari Dinca , nu ai ce sa cauti acolo , sunt prea buni pt tine . Si felicitari si lui oprescu pt noi planuri de cladiri noi !! Chiar are impresia ca o sa ii inghitim galusca ? cred ca ii lipsesc banii de campanie si nu stie ce sa mai inventeze pe carca noastra !
EDI
01 Feb 2012

Buna asta trb sa recunoasteti ! : Crin Antonescu este bolnav. Boala lui este sa-l dea jos pe Traian Basescu ca sa poata sa doarma in Palatul Cotroceni.
STANCU
13 Feb 2012

Cu siguranta cei de la PDL o sa vina cu cele mai bune strategii asa cum ne-a obisnuit
MIHAI19
13 Feb 2012

Indiferent cine va fi responsabil ,va face o treaba foarte buna ,in cadrul PDL-ului sunt numai oameni competenti si responsabili
NICO19
13 Feb 2012

Nu-mi fac griji in acesta privinta ,cu siguranta PDL va castiga alegerile din toamna
FLOREA
13 Feb 2012

Acest partid a demonstrat in multe randuri ca isi merita locul prin fapte nu vorbe asa cum ne-au obisnuit misoginii de la PSD ,in plus daca nu PDL atunci cine?
DAN
13 Feb 2012

Cate a realizat acest partid pentr-u aceasta tara ,nici nu vad rostul alegerilor ,sunt sigur ca oameni o sa aleaga bine

Adauga un comentariu

Random image