2018-11-18 08:09


Demonstraţie de “Ziua internaţională a animalelor fără stăpân”

 |  13:45
Demonstraţie de “Ziua internaţională a animalelor fără stăpân”

Toţi câinii şi toate pisicile ar trebui să aibă un adăpost, astăzi, pe 4 aprilie, Ziua Internaţională a animalelor fără stăpân. În schimb, milioane de animale din întreaga lume trăiesc pe străzi, în mizerie, lipsite de hrană, suferind de pe urma bolilor sau condiţiilor extreme ale vremii, vânate de autorităţi sau oameni violenţi.

Ziua Internationala a animalelor Vier Pfoten  susţine la o şcoală din Bucureşti o demonstraţie de dresaj cu foşti câini comunitari, antrenaţi pentru un program de terapie pentru copiii cu dizabilităţi. Astfel că pe 4 aprilie, începând cu ora 15.00, Mulan, Tibi şi Tuca vor demonstra copiilor de la şcoala 98 – „Avram Iancu” din Berceni că animalele fără stăpân sunt la fel de frumoase şi inteligente precum animalele de rasă.

Campaniile susţinute de sterilizare, în cursul cărora peste 85.000 de câini şi pisici au primit inclusiv tratament medical şi au fost înregistrate, au ca scop evitarea perpetuării suferinţelor şi problemelor create de înmulţirea necontrolată a animalelor. În viziunea Vier Pfoten sterilizarea este singura metodă umană şi eficienta de gestionare a animalelor fără stăpân. În prezent, echipele de medici şi specialişti ai VIER PFOTEN România desfăşoară trei mari proiecte de sterilizare şi tratament al animalelor fără stăpân: în sectorul 6 al Capitalei, în Ucraina şi în Lituania.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-03-23

TAGURI: Ziua Internationala a animalelor, demonstratie, Vier Pfoten
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...