2018-09-24 12:45


Despăgubiri pentru proprietarii mașinilor avariate de ninsori

 |  16:33
Despăgubiri pentru proprietarii mașinilor avariate de ninsori

Ninsoarea din aceste zile a adus numai necazuri pentru sute de proprietari de mașini din Capitală. Bucureștenii din sectorul 4 care s-au ales cu maşinile distruse de copacii doborâţi de viscol ar putea primi despăgubiri de la primărie, fără să mai meargă în instanţă. Este o propunere a primarului, care mai aşteaptă doar aprobarea Consiliul Local.

 „Cetăţeanul se va adresa poliţiei locale sau rutiere care constată avaria şi cauza avariei, se face evaluarea pagubei pe care colegii de la departamentul legal din primărie şi apoi faza a treia despăgubirea”, explică Daniel Băluţă, primarul sectorului 4.

Pentru ca această variantă să fie pusă în practică, este nevoie de o hotărâre aprobată de Consiliul Local, decizie ce ar putea fi luată peste câteva zile. „Este o idee pentru a iniţia un proiect de lege menit să soluţioneze aceste probleme şi nu să-i pună pe oameni să dea în judecată primăria, să piardă mult timp”, mai spune Daniel Băluţă, primarul sectorului 4. Iar soluţia propusă de primăria sectorului 4 ar putea fi aplicată şi de ceilalţi edili. Deocamdată, cei păgubiţi trebuie să urmeze regulile actuale, transmite Digi 24.

 Peste 130 de maşini au fost distruse în tot Bucureştiul din cauza copacilor puşi la pământ de viscolul puternic din weekend.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: masini distruse, sector 4, ninsori bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...