2016-10-21 18:10

SOCIAL


“Deşteaptă-te române!” s-ar putea auzi în Primăria Capitalei

 |  17:59
“Deşteaptă-te române!” s-ar putea auzi în Primăria Capitalei

Imnul Naţional ar putea fi intonat la începutul şedinţelor Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) şi la acţiunile organizate de Primăria Capitalei, în perioada în care se sărbătoreşte Ziua Naţională a României - 1 Decembrie, şi în zilele în care sunt comemorate victimele Revoluţiei din 1989.

Consilierul general Dumitru Dincă (PDL)a declarat pentru ziarul “Puterea”că va redacta un proiect de hotărâre în acest sens, pe care îl va supune dezbaterii în CGMB. De asemenea, Dincă vrea ca Primăria Generală să comemoreze victimele Revoluţiei din ’89. “Consider că Primăria, ca orice instituţie publică, trebuie să dea dovadă de acest minim respect faţă de cei care şi-au dat viaţa în Revoluţie. Am luat eu această decizie pentru că nimeni nu s-a gândit la acest lucru”, ne-a declarat Dumitru Dincă.

În ultima şedinţă a CGMB, la îndemnul lui Dumitru Dincă, toţi consilierii generali şi reprezentanţii Primăriei Capitalei au cântat Imnul Naţional şi au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor Revoluţiei. “Deşteaptă-te române!” nu s-a auzit în boxele din sala de consiliu, pentru că firma care se ocupă de sonorizare şi de înregistrarea şedinţei nu avea nici un CD cu Imnul Naţional.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06

TAGURI: CGMB, imn- national, sedinta, consilieri, primaria- capitalei, ziua- nationala, victimele- revolutieiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MILI
09 Ian 2012

credeti ca stie imnul vreun consilier?va inselati.imnul pe un cd?foarte frumos,numai ca trebuie tradus din maghiara in romana.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Organigrama Capitalei, „clocită” la Voluntari Primăriţa şi-a pierdut încrederea în cei mai apropiaţi colaboratori ai săi. Bursa Zvonurilor... 09 Oct 2016 | (2)
Alina Gorghiu, despre Gabi Firea: ”Respiră comunism” Şefa PNL, Alina Gorghiu anunţă că Primarul Capitalei, Gabriela Firea cenzurează mitingul pe... 17 Oct 2016 | (8)